Lovaknak Jódkáli - vélemény

Átlag: 5 (1 szavazat)

Kategória: Egyéb állatok

Közzétéve 2021 március, 24 - 19:19

Ha fáj a Ló lába ( ízület )

Felhasználási tapasztalat:: fél év, vagy több
Ár : 14000 Forint

Kb. 12 éves lehetett a Pónim, amikor alkalmanként ropogott a térde, ha sétált. Kb 1 évvel később hidegfront hatására többször lesántult. Hiába kentem lóbalzsam, Fastum gél, körömvirág, feketenadálytő krém, vadgesztenyekrém, stb. szinte mindent kipróbáltam, ami csak létezik, még azr is, amit a Testvérem a reumatológustól kapott a fájós derekára. Semmi nem használt. Végül már annyira beteg lett, azt hittük, így marad. Addig állt, míg kijött az ólból , evett, ivott, vécézett. Nem akart sétálni, reszkettek a lábai, de én a kapuig mégis csak elvezettem naponta egyszer, hogy egy kicsit mozogjon, almákat raktam végig, így nehezen, de sikerült rávenni a sétára. Látta, Övé az alma, ha odamegy.

Végül kb.3 évvel később a Testvérem a gyógyszertárban hallotta egy férfitól, Jódkálit vesz a Lovának, mert fáj a lába, ekkor érdeklődött a Testvérem, használ? Az öreg férfi válasza: igen, csak receptre kapható.

Az állatorvos meglepődött, tudunk erről a termékről, a Jódkáliról. A Jódkálitól már aznap többet állt a Póni, és az utóbbi 2 évben úgy veszem észre, mintha kevesebb ideig fájna a lába hidegfront esetén, vagyis nem kell több hétig kenni, csak pár napig.

+Erősségek

Hatásos

-Hátrányok

13ezer valamennyi 1 kg, elég drága, de legalább hatásos

Kutyusok

Ajánlom

+1

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments