Reklám a Velemenyeim.hu-n

Csak Pécs város lakosai számára szeretné megjeleníteni hirdetését, azok számára, akiket érdekelnek a szöszeltávolító gépek? Mi sem egyszerűbb! Igen, nálunk még ilyen is lehetséges! És igen, minden magyar városból vannak látogatóink! Hirdetőszerverünk a webhely bármely részét megcélozhatja, akár földrajzilag, akár a frekvencia beállításával, és ezen kívül még sok más lehetőséget kínálunk.

 

Velemenyeim.hu – kimondottan az a hely, ahol a fogyasztók döntést hoznak a vásárlásról. Havi szinten felhasználók ezrei látogatják a Velemenyeim.hu-t, Magyarország elsőszámú véleménynyilvánító oldalát.

 

Az oldal objektív és független információkat tartalmaz. A valós vásárlók véleményeket tesznek közzé a weboldalon különféle árukról és szolgáltatásokról, fotókat publikálnak, valamint megosztják tapasztalataikat. A legnagyobb népszerűségnek a „Szépség és egészség” és a „Gyerekeknek szánt termékek” rubrika örvend, valamint több mint ezer vélemény került bemutatásra műszaki cikkekről, szállodákról, utazási irodákról, autókról, autós szolgáltatásokról és sok más témáról.
 

A webhely közönségét potenciális vásárlók alkotják, akik többet szeretnének megtudni egy-egy termékről, mielőtt döntést hoznak a vásárlásról.

A reklám megcélozhatja a webhely egyes részeit, a felhasználók földrajzi helyzetét és egyéb paramétereket.

Minden reklámmal kapcsolatos kérdést és javaslatot a következő e-mail címre várunk:

A médiakészlet itt tekinthető meg