Esély Szakácskönyv 999 recept! - vélemény

Átlag: 4.95 (10 szavazat)

Közzétéve 2022 május, 20 - 16:16

Vélemény az 1111 hasznos tanács c. könyvről!

Felhasználási tapasztalat:: fél év, vagy több
Ár : 1000 Forint
Vonalkód: 13269

Nemrég került kezembe ez a kiadvány!Bizonyára rég a házi könyvtáramban bújt meg, gondoltam még hasznos lehet.

MIT? MIVEL, HOGYAN? Ezekre a kérdésekre kapunk válaszokat, ha megvásároljuk -ha még egyáltalán lehet kapni- a Bibliotéka kiadásában jelent meg.

Ha száz kezem volnam az sem lenne elég! Sóhajtunk fel sokszor, aztán kapkodunk,hogy mégiscsak eleget tudjunk tenni mindannak amit vállaltunk. mert mi szeretjük ha környezetünben rend és tisztaság van.

Jó ha olyan környezetet teremtünk magunk köré, ahová jó haza menni, megpihenni, örülni vagy csak nyugodtan félrevonulni, esetleg búslakodni apróbb kudarcokon.

Ha száz kéz nem  is szükséges , de az az egy pár is elég lehet otthonunk varázsának megteremtéséhez.A házi munka bizony nem egyszerű dolog, olykor összetett és sokrétű, és gyakran elkell még a segítség is.Olykor előfordul,hogy ügyesebben tapétáz a feleség, a ház uránál, de az is,hogy a baráti vacsora fogásait a férj jobban elkészíti mint a neje.Vannak nem szokványos dolgok az életben.

Az apróbb furfangok, tapasztalatok, kisérletezések, műhelytitkok, amelyekkel gyorsan, egyszerűen és olcsóbban is megoldhatunk valamit, ezek azonban nem mindenki számára adottak, nem közismertek.

Pontosan erről szól ez a könyvecske!

Mindenki számára ad több-kevesebb új ismeretet, ötletet mikor, mivel hogyan kell valamit megoldani.Értékelésem elolvasva a könyvet kiváló, nagyon hasznos mindenki számára!

Ez a könyv is egy hasznos termék!Elolvasása, a tanácsok kipróbálása után elmondhatom,hogy termékértékelésem kiváló!

A megoldások sokszor a legegyszerűbbek, csupán nem gondolunk rá, hogy a bonyolultnak látszó, műhibát milyen könnyen helyrelehet hozni.Mint pl. mi történik ha elsózzuk az ételt, berozsdásodott a réz függönytartó kilazult a szék lába, folt keletkezett a terítőn, a szőnyegen, stb.Mind megannyi gond, amelyekkel olykor szembetaláljuk magunkat.Sok-sok ötletre, fogásra, praktikákra stb.van szükség hogy ne legyen fennakadás, hogy tudjuk, mikor mit hogyan kell tennünk.

Ez a könyv ezekre a kérdésekre egyszerű, könnyen érthető, elsajátítható válaszokat ad!

Rengeteg, összesen 1111 ötlet amit ad ez a könyv!Vannak közöttük olyanok, amelyekről már nagyanyáink, nagyapáink se tudnák megmondani kitől örökölve alkalmazták, másokat viszont a megváltozott életformánk új anyagai, új kívánalmai hoztak létre.A könyben ajánlott segédeszközök olcsóak, jól beváltak, szinte alig van háztartás ahol ne lelhetnénk meg őket.

A mai inflációs időszakban amikor minden drága, többszörös áráért jutunk hozzá élelmiszerekhez, építési anyagokhoz,nem elhanyagolható lehetőség, ha saját magunk oldunk meg otthonunkban olyan felmerülő problémákat, amelyeket mások, szakemberek horibilis áron hoznának helyre, valósítanának meg.

Ebben is segítségünkre szolgál ez a könyv!

Egyre fontosabb szerepet kap néhány régi, mostohán háttérbe szorult, ebben a könyvben ajánlott szerek, mint pl. az ecet, a szódabikarbóna, szalmiákszesz, petróleum, lenolaj stb.Ezekkel lakásunkat olcsón könnyedén rendbe rakhatjuk.

Érdemes ezeket otthon tartani,hogy bármikor, ha kell kéznél legyenek.!

Tisztelettel, jó szívvel ajánlom ezt a könyvet mindazoknak, akik hajlandóak saját maguk is  tenni otthonukért, konfortzónájuk rendbe tételéért.

+Erősségek

Egyszerű, olcsó lehetőségek!

-Hátrányok

Nem teljeskörü!

janosom

Ajánlom

+1

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments

Más vélemények

Esély Szakácskönyv 999 recept! fotók

2023.03.10

ARANY SZAKÁCSKÖNYVRŐL!

Ez a könyv a Black White kiadó gondozásában jelent meg 2002-ban, azaz már 21 éve. Összesen 1299 receptet tartalmaz, és ezek a receptek a legjobb ételeket...
Esély Szakácskönyv 999 recept! fotók

2023.01.26

Kevésből sokat!

Nem vásárolom túl magam,gyakorlottan mozgok a konyhában,a gyakorlat és a kreativitásból adódóan minden alapanyagot felhasználok, igyekszem nagyon minimálisat pazarolni a manapság igen drága...
Esély Szakácskönyv 999 recept! fotók

2023.01.24

Alma finomság!

Most egy nagyon exkluziv finomság elkészitését javasolom! Neve:Fehérboros alma! /MANDULÁS TOJÁSKRÉMMEL TÖLTVE/ Elkészitési ideje kb. 120 perc Mennyiség 4 főre Költsége...