Qjob.hu - vélemény

Átlag: 5 (4 szavazat)

Kategória: Honlapok

Közzétéve 2020 október, 19 - 17:17

Maximálisan elégedett voltam az oldalon fellelhető munkákkal és megbízókkal egyaránt.


Megvásárolt: link

Elég régóta kerestem már olyan kisebb munkákat, amiket a főállásom és az egyetem mellett tudok végezni. Egyrészt, hogy hasznosan töltsem az időm, másrészt a tapasztalat miatt, valamint a belőle származó plusz kereset is elég csábító volt. Rengeteg oldalon jártam már, sokféle portált megismertem és elég változatosak a tapasztalataim. A legtöbb álláskeresési felület az alkalmazotti létre specializálódott és az egyes alkalmi munkákat eddig csak random csoportokban, elvétve találtam.

Augusztusban azonban regisztráltam a Qjob-ra, ahol nagyjából 2 hét alatt találtam is magamnak egy hosszú távú mellékállást és egy alkalmi munkát is. Nagyon megtetszett a felület is, hiszen könnyen kezelhető, rengeteg kérdésre választ kaphattam a leírások alapján, így tudtam, hova regisztrálok, tudtam, mire számíthatok – míg számos másik munkaközvetítő oldalnál ezt nem így tapasztaltam. Sokszor nem kaptam tájékoztatást arról, hogy ha be is fizetnék egy tagsági díjat, mit kapnék érte. Ennél a felületnél regisztráció nélkül is végig böngészhetjük az ajánlatokat, többféle módon szűrhetünk, hogy megtaláljuk vagy éppen feladjuk a saját hirdetésünket.

Nagyon szépen felépített kategória-rendszeren keresztül lehet kiválasztani mind a hirdetésfeladáshoz, mind az álláskereséshez a nekünk szimpatikus vagy éppen a képességeinknek megfelelő fő-, és alkategóriákat (összesen több, mint 160 kategória közül válogathatunk).

Kifejezetten tetszik, hogy az oldal a munkatapasztalatokra, a készségekre összpontosít és nem azt helyezi előtérbe, hogy akár a megbízó, akár a vállalkozó milyen korú, nemű, hogyan néz ki. Így tényleg azért választják ki az embert egy munkára, mert tud valamit. Ugyanakkor persze fontos, hogy olyan legyen a személyisége a másik félnek, amivel tudunk együtt dolgozni. Így amint összekapcsolt minket a rendszer, lehetőségünk van akár üzenetekben, akár telefonon beszélni egymással, hogy még pontosabb, még egyszerűbb leírást kaphassunk vagy csak láthassuk azt, hogy működni fog-e a közös munka.

Nem csak, hogy ajánlani tudom az oldalt, de a mai napig még én is rendszeresen használom és folyamatosan figyelem, mikor bukkan fel egy-egy olyan munka, ami számomra is érdekes lehet. (Meg persze szegény barátnőimnek, akiket rendszeresen bombázok azokkal a feladatokkal, amik őket is érdekelhetik.) Eddig még csak mint vállalkozó voltam jelen a felületen, de nem tartom kizártnak, hogy a jövőben különböző grafikai munkákra vagy éppen a házunk felújításával kapcsolatos munkafolyamatokra itt keressek majd szakembert.

Sőt, tovább megyek, nem csak, hogy ajánlom, bátorítom az embereket, hogy regisztráljanak, hiszen minél többen vagyunk, annál több lehetőség közül válogathatunk!

+Erősségek

pontos leírás

széles választék

egyre több felhasználó, ezáltal egyre több lehetőség

-Hátrányok

nagyban befolyásolja a felhasználók mennyisége

Pusbetaa

Ajánlom

+3

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments

Más vélemények

Qjob.hu fotók

2021.05.28

Qjob.hu – kölcsönösen előnyös

Több éve dolgozom szabadúszó tolmácsként és fordítóként. Mint ismeretes, az utóbbi években a magamfajta freelancerek bevételei eléggé megcsappantak, ami elsősorban a gépi...

Qjob.hu fotók

2021.03.09

Megoldás a mindennapok váratlan helyzeteire.

Hol talál az ember sürgősen oroszul beszélő villanyszerelőt, amikor a fél lakásban hirtelen elmegy az áram? Az ehhez hasonló váratlan helyzetekre nehéz felkészülni, mivel senki sem szokta...
Qjob.hu fotók

2020.09.26

+1

Megbízható szakembert keresel vagy kismamaként kiegészítenéd a gyest?

A minap találkoztam a barátnőmmel (nevezzük őt Rékának), aki lelkesen mesélte, hogy 3 éves fiához milyen egyszerűen és gyorsan találta meg az ideális, megbízható bébiszittert. A neten keresgélve...