Házi macska - vélemény

Átlag: 4.81 (8 szavazat)

Kategória: Macska fajták

Közzétéve 2021 június, 17 - 19:19

Macska

Sziasztok!

Most a cuki kiscicámmal kapcsolatos dolgokat szeretném megosztani veletek.

Nagyon régen még nem hittem volna ,hogy nekem valaha is lesz egy cuki kiscicánk. Mi inkább kutyapártiak voltunk , mert most már mind a kettő beköltözött a szívembe.

Két évvel ezelőtt a kislányunk oda ált elénk és azt mondta hogy szeretne egy állatkát. Párom azonnal rá vágta hogy ezt jól meg kell gondolnunk mert akkor nincs hosszú utazások és mindig gondoskodni kell róla akkor is ha nincs kedve. Átbeszéltük mivel kereskedelemben dolgoztam a párom meg több műszakban így szóba sem jöhetett a kutyus .Egyszer csak vacsi közben lányom határozottan azt mondta ,legyen  egy macskánk. Hát ne is tudjátok mi futót át rajtam mivel én nem szerettem a macskákat.

De mivel páromnak már volt otthon kicsinek macskája el tudjátok képzelni ,hogy mi is történt a beszélgetésünk során. Lányom meg párom döntött macska lesz és kész.

Belementem de egy kitétellel hogy Ők tartják tisztán a macska almos wc t.

Másnap reggel keresgetünk a neten és találtunk is egy nekünk való cicust aki estére birtokba is vette a lakásunkat.

Nagy volt az Öröm .Tényleg nagyon cuki mert akkora volt , hogy elfért a tenyeremben. Elvarázsolt a cukika szemeivel az első pillanatól kezdve.

Egy évig egyedül volt mint házi kedvenc , mert utána hoztunk a családba egy kölyök labrador kis cukiságot is az Én kedvemért hisz úgy hozta az élet hogy be tudtuk vállalni Őt is.

Azt hinnétek hogy cica kutya barátság nincs de igen is van csak mindig rajtad múlik ,hogy mit hozol ki a kezdő találkozásuknál.

Nálunk ellenkező neműek a cica kislány , a kutyus fiú.

Imádjuk mind a kettőt és nem bántam meg hogy lett a kis cicánk mert Ő is egy olyan  különlegességgel  rendelkezik. Első napokban amikor a kutya hozzánk került még egy tányérból is ettek és a mai napig hiába van külön vízes edényük mégis egy edényből isznak ez szerintem már igy is fog maradni.

Vannak cuki össze bújásaik ,de szaladgálásuk is! Azt mondják hogy aki macskát tart annak a lakása át veszi a szagát , ezt ne hidd el . Szerintem azoknál az lehet a gond hogy nem takarítják az almot egyből ha bele wc zet a macsek. Nálam nincs semmi szag mert ahogy bele wc zik a lapáttal ki lehet szedni és máris nem fog ott bűzölögni neked a lakásban. Szellőztetni is lehet a macska miatt . Kezdetben én a hordozóba tette és úgy nyitottam ki a terasz ajtót. Most már 2 éves a cicánk nem teszem bele semmibe és tudja magától hogy nem jöhet ki. Szóval mindenkinek ajánlóm , cuki , tanulékony , és  szerintem  lehet hogy csak a miénk nem ,de nem is öntörvényű állat.

Olyan lesz amilyennek Saját magad neveled hisz ő tőled tanul!

+Erősségek

cukiii

Gaborne Gaborne

Ajánlom

0

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments

Más vélemények

Házi macska fotók

2023.07.06

Háziállatokról!Vélemény!

Az ember és az állat között kell lennie egy különös kapcsolatnak, ami összetartja őket. Ha ez a kapcsolat nincs meg, akkor el kell érni az állat szeretetét.

6

0

Házi macska fotók

2023.06.26

Macska szeretőknek!

A macska látása

Gyakran mondják, hogy a macska lát a...

Házi macska fotók

2021.10.06

HÁZI MACSKA

A macska, más néven házi macska, kisebb termetű, háziasított ragadozó, amely a vadmacska alfajába tartozik. Na az én Lordikám biztosan az,...