Vivid - vélemény

Átlag: 4.5 (4 szavazat)

Kategória: Bank

Közzétéve 2021 december, 02 - 21:21

Vivid kártya- vélemény


Megvásárolt: link
Vonalkód: barnabas9U8

A Vivid bank egy német neobanking cég, ami már Magyarországról is elérhető, azaz mi is regisztrálhatunk és igényelhetünk fiókot és persze kártyát. A fókuszban a cashback, azaz a pénzvisszafizetés áll. A mobil bankolás az alap, amit ötvöztek az üzletek akciós visszafizetésekkel.
Térjünk rá a lényegre, vagyis a pénzvisszafizetésre.

Minden vásárlás után jár a cashback, de nem mindegy, hogy hol használjuk a kártyát. A legtöbb helyen 0,1 vagy 1 százalékot adnak, van viszont több olyan ismert kereskedelmi egység is, ahol 10, 15 vagy akár 25 százalékos pénzvisszafizetés jár. Ezt nem devizában kapjunk, hanem az általunk választott cég részvényében. Ez lehet a Tesla, az Apple, az Nvidia, az Infineon vagy a Lufthansa, de ez csak néhány ismertebb vállalat az egyre növekvő listából.

Így a visszakapott pénzünk azonnali befektetéssé válik, az még tovább gyarapodhat. Az összegyűjtött részvényeket egyébként bármikor, akár azonnal pénzre is válthatjuk.
Új cégként a felhasználó gyűjtés miatt, az újonnan regisztrálókat még több akcióval csábítják.

Ha meghívó linken keresztül regisztrálsz, akkor amennyiben az első tranzakciód legalább 20 euró, 10€ bónusz üti az új regisztráló markát. Amennyiben 30 napon belül elvégzed az első tranzakciódat! (7 napon belül írják jóvá a bónuszt!)

Új regisztrálóként ingyen kapsz egy metál kártyát. (ehhez viszont 200 euróval fel kell tölteni a számlát)
Elindul a 3 hónapos ingyenes Prime próbaidőszak az előfizetéses funkciókkal és Cashbackkel.
Mindkét félnek aktiválódik a Super Deals, mely 60 napig lesz érvényben. Amivel most 70 euró cashbacket gyűjthetünk. Így most összesen 80 euró bónuszt kaphatsz!

Barnabás Tóth

Ajánlom

+1

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments

Más vélemények

Vivid fotók

2021.12.02

Vivid bank, akár 25% pénzvisszatérítést ad.

Vivd bankkártyával vásárlások után pénzt kapsz vissza a bankszámládra. Több ezer forintot spóroltam már vele. Ha Te is szeretnéd használni, akkor itt tudsz regisztrálni: Vivid bank (vivid.money) ...
Vivid fotók

2021.04.26

+12

Szinte tökéletes Bank! :)

Mi az a Vivid? Egy fintech szolgáltató, akik széleskörben elfogadott (prepaid) bankkártyát bocsátanak ki, amit ingyenesen feltölthetsz euróval. Minél többet költesz annál több pénzt rak el az...
Vivid fotók

2021.04.16

Vivid, a pénzvisszafizetés újgenerációja!

A népszerű neobanking forradalom egy újabb versenyzője a német Vivid. mire jó és kinek lehet érdekes alternatíva. Rövid összefoglaló és vélemény a Vividről. Mi a Vivid esszenciája? A Vivid egy...