Közzétéve 2023 január, 11 - 6:06

Soha többet

Felhasználási tapasztalat:: néhány nap

A felszolgálók és a welness részben dolgozók nagyon kedvesek voltak, amit a recepción dolgozó hölgyekről nem mondható el.

Nagyon jó, hogy az étkeséknél, és a fürdőben elvannak különítve egymástól a korosztályok, ha működne. Erre sajnos a dolgozók nem figyelmeztetik, nem hívják fel a vendégek figyelmét.

A honlapon és kapott árajánlatban nem tüntetik fel, hogy minden egység, (étterem, fürdő rész) külső megközelítésű, azaz nincs fedett rész közlekedés céljából, ha esik, ha jeges szél fúj nem biztos, hogy szívesen sétálok egyik egységből a másikba főleg nem fürdőköpenyben. Igaz a fürdő egységekben van öltöző és zárt szekrény, de ha már welnesselek egy 4 csillagos szálláshelyen nincs kedvem folyton öltözni, vetkőzni, öltözni.

Az sincs feltüntetve a honlapon, se a kapott árajánlatban, hogy vacsorához a hölgyeknek nem ajánlott magassarkú cipó viselése, mert vagy a bokájukat, vagy a cipó sarkát törik ki, mert az étkezések helyszínére sétálni kell, ami nem gond csak nincs rendes megvilágítás (lámpást javasolt vinni az útra) valamint a hölgyek közlekedését macskakövek nehezítik.

A tájékozódást táblák térképek segítik, ami nappali világoságnál kis túl élő túrának felel meg. Este sötétben esélytelen táblák út irányában bármit is megtalálni. Gondoljuk, hogy hatalmas be ruházás lenne 3000 forintos kínai mozgás érzékelős népelemes lámpák beszerzése.

Egyik hajnalban a tűzjelző sivítására ébredtünk, nem tudtuk, hogy valós riasztás, vagy probléma vagy próba. A szálloda részéról semmilyen tájékoztatást nem kaptunk, mi jeleztük a recepción kétségbe eseten kapkodó hölgynek, hogy nincs tűz.

Arról se kaptunk tájékoztatást, hogy ebédelni csak a középkori városrészben lévő fogadóban lehet, ahová nem lehet fürdőköpenybe beülni, amit meg is értenénk, ha egy 4 csillagos fogadó lenne, és nem egy útszéli kifőzde színvonalú étkezde.

Fürdőköpenyben étkezni a csak fürdőházban van mód, ahol nem szívesen étkezik egy felnőtt vendég, mert egy 4 csillagos szállodában nem lepényt és meleg szendvicset szeretünk volna enni.

Valamint szerettem volna egyik délután süteményt enni, amit szintén a fürdőházban lehet, de csak csokisfánk és muffin közt lehetet választani.

Egy 4 csillagos szállodában elvárható lenne, hogy többféle, édes és sós süteményt lehessen venni „jó pénzért”.

 

Szállásként az Udvarházat választottuk, mert a szálloda honlapján leírtak, és a képek alapján az udvarház nyerte el a tetszésünket.

 Viszont az már nem írták se a honlapon, se a kapott árajánlatban, hogy a szálláshelyen kutyával érkező vendégek is elszállásolása is ott lesz.

A 17-s  lett a mi lakrészünk, el nem mondható milyen jó volt a 15-s, 16-s, 19-s és a többi szobákból érkező (nappal, este, éjjel, hajnalban) kutyaugatásra próbálni aludni, ébredni.

Napközbeni pihenésről szó se lehetett, mert a szobákban hagyott kutyusok ugatva fejezték ki nemtetszésüket.

 Az adott problémát jeleztem a recepció felé, tény és való, hogy felajánlottak (egyszer) egy másik szobát, ami az emeleten lett volna, azaz a kutyás vendégek fölött.

A kijelentkezésnél megkérdeztem, hogy az okozott kellemetlenségekért milyen kedvezményt kapunk, az volt a válasz egy nagyon nem szimpatikus és nagyon nem segítőkész kolléga nőjüktől, hogy mi tehetünk arról, hogy kutyával érkező vendékek közt lettünk elszállásolva, ezen nem tudtam, hogy sirjak, vagy nevessek…

A hölgy elmondta, hogy Ő is mindig kutyával utazik, ezáltal itt a kutya nélkül érkező vendékeknek esélye sincs…..

Arról se kaptunk tájékoztatást se a honlapon, sem kapott árajánlatban, hogy a palotában és a kastélyban nincsenek kutyák. Ha azt ki tudják írni a honlapra, hogy a különböző fürdő egységeket mely korosztály veheti igényben, akkor ezt miért nem jött össze.

A honlapon az szerepel, hogy a kutyával érkező vendégek a Ligetházban vannak elszállásolva, ezáltal ez egy valótlan állítás.

Nagyon vártuk, hogy a Puchner Kastélyszállóban töltsük a karácsonyt, sajnos nagyot csalódtunk, mint az ellátásban, mint a vendégekhez való hozzáállásban.

Ezek után természetesen a szállodát nem fogjuk ajánlani.

Ez az a hely, ahol csak a vendég pénze a fontos és nem a vendég maga.

 

                                                                                    

 

 

Erika Bogner

Nem ajánlom

0

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments

Más vélemények

Puchner kastélyszálló és élménybirtok, Bikal fotók

2021.04.27

Az a hely ahova mindenki újra vissza akar majd menni!

Mindenképpen ajánlom ezt a helyet azoknak akik kedvelik a középkori stílust és a sok-sok programot. A szálláshely egy hatalmas területen található, több épület van, mindenki kiválaszthatja a neki...