Közzétéve 2021 április, 27 - 10:10

Az a hely ahova mindenki újra vissza akar majd menni!

Felhasználási tapasztalat:: párszor
Megvásárolt: link

Mindenképpen ajánlom ezt a helyet azoknak akik kedvelik a középkori stílust és a sok-sok programot. A szálláshely egy hatalmas területen található, több épület van, mindenki kiválaszthatja a neki megfelelő stílusú szobát. A wellness részleg sokrétű, külön rész van fenntartva kizárólag felnőttek részére ahol nem zavarja meg őket a gyerekzsivaj. De van a kicsiknek is külön birodalmuk, ahol minden korosztály megtalálja a magának való medencét, különböző vízmagassággal és hőmérséklettel, így az egészen pici babák is élvezhetik a vizet.

A reggeli és a vacsira svédasztalos, a választék bőséges és az ételek finomak a vacsora időtartama alatt a fogyasztás korlátlan ételből és a ki készített italokból (sör,borok,vizek, szénsavas üdítők, gyümölcslevek).

Az élménybirtokon rengeteg program és látnivaló várja a vendégeket. A birtokot látogathatják nem szálló vendégek is. Van lehetőség korabeli kosztümök bérlésére amiben bejárhatjuk a birtokot, fotózkodhatunk, de akár a vacsorához is viselhetjük. Az élménybirtokon megtekinthetjük a mesefalut, a pék-kovács-szabómester műhelyét, kézműveskedhetünk, vagy meglátogathatjuk az állatsimogatót és még sok érdekes és izgalmas helyszínt.

Ezeken kívül még lovagi torna, Lovas színház, kültéri medence, nagy játszótér, játszóház, teke, billiárd, csocsó, és rengeteg látnivaló és program várja az ide látogatókat.

+Erősségek

Programok

Wellness

Ételek

Alexandra Barcza

Ajánlom

+2

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments