Regenor - vélemény

Átlag: 3.75 (4 szavazat)

Kategória: Diéta

Közzétéve 2020 november, 20 - 18:18

Regenor – vegyem vagy ne?


Ár : 7540 Forint
Megvásárolt: link

Régóta kutatom már a “tuti” diétás/fogyási módszereket, mint olyan sokan mások a világon és Magyarországon. Sok mindent kipróbáltam már és az az igazság, hogy elvesztettem már a hitem a “csodamódszerekben” és úgy gondolom jogosan.

A googlet böngészve fogyásról szóló cikkeket olvasva bukkantam rá a Re-genor nevezetű termékre, ami egy mlm rendszerben értékesített fogyasztó és tisztító hatású készítmény egy étkezési programmal kombinálva. Több helyről sok különböző véleményt és felhasználási tapasztalatot olvastam onnan kezdve, hogy ez egy csoda szer/módszer egészen addig, hogy ez a regenor csak egy átverés. A sok különböző véleményt olvasva végül arra jutottam, hogy nem veszem meg ezt a terméket és itt most szeretném összefoglalni a dolgokat, amiket megtudtam illetve, hogy miért döntöttem így. Bár úgy gondolom, hogy objektívan álltam az egészhez, ez mégis csak egy személyes vélemény ezért ha ti másképp gondoljátok vagy egyéb tapasztalattal rendelkeztek légyszíves osszátok meg velem a komment szekcióban.

Regenor összetétele

Lássuk csak az ital összetevőit:

C-vitamin –  az egyik leghasznosabb vitamin, de a fogyáshoz nem sok köze van

Almasav – szintén hasznos, viszont a fogyáshoz? Nem hiszem

Mentaolaj – jól hangzik, de lemennek tőle a fölösleges kilók? Szintén kételkedem

Grapefruitmag-kivonat – polifenolokat tartalmaz, ezek hasznos antioxidánsok, de szintén nem fogyaszt

Tejsavó (az ital 99%-át teszi ki)  – Fogyaszt? Nem

Kálium-szorbát – Ártalmatlan tartósítószer, viszont az oldalukon tartósítószer ellenességgel reklámozzák magukat, ez kicsit ellentmondó

Regenor étrend

Összefoglalva:

Az étkezés során tiltott: – mindenféle olaj – cukorfélék, méz – tej és tejtermékek, tehát a sajtok, tejföl stb. – gyümölcsök, gyümölcslevek. Szabály az, hogy zsírral kell sütni de nem túl sokkal, minden étkezésnél be kell vinni legalább 30g zsírt, és az étkezés után legfeljebb 1 órával regenor italt fogyasztani. Elvileg a zsírok a tisztítás folyamán megnyitnak olyan mirigyeket is, amelyek az olajjal sütött ételek evése során elzáródtak, így  méregtelenítést eredményezve, illetve “mellékhatásként” akár fogyást is.

Nos az étrendet értem, de azt nem igazán, hogyan ad hozzá bármilyen pluszt az ital bevitele, főleg olyan mennyiségben, amit ajánlanak.  Az oldalon minden leírás csak ajánlás jellegű, konkrét adagolást nem írnak az ételt illetően így akár 60 akár 130 kiló vagy magadnak kell valahogy kimatekoznod.

Több sikersztori is olvasható a programról, bár szerintem ezek alapján biztosan nem az italtól fogytak le, hanem az életmód és táplálkozási szokás váltásától. Úgy gondolom ez egy sikeres fogyáshoz és egészséges testsúly fenntartásához mindenképp szükséges és elengedhetetlen.

Olyan véleményt is olvastam, hogy a több hónapos zsírdiétának köszönhetően egy életre megundorodott a a zsíros ételektől, kolbásztól és disznósajttól például.

Regenor ára

Egy 500ml-es oldat ára online jelenleg 7540 Ft.

Ez az egyik oka annak, hogy inkább ki sem próbálom ezt a terméket. 7500 Ft egy kis tejsavóért és vitamin keverékért…

Ahogy már korábban fogalmaztam véleményem szerint a sikeres fogyáshoz teljes életmód váltás szükséges és nem egy méregdrága “csodaszer”, ne a könnyű utat keressük, hiszen abban nincs érték.

+Erősségek

Nem tudok róla

-Hátrányok

Drága

Az italnak nincs fogyasztó hatása

Krisztian

Nem ajánlom

+3

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments

Más vélemények

Regenor fotók

2021.04.26

Ha egyik diéta sem használ, akkor van itt a számodra valami!

Regenor, avagy a termék, aminek köszönhetően megszabadultam a súlyfeleslegemtől Vannak egészségügyi problémáim, és sokszor szorultam rá szteroid kezelésre is, ami miatt 25 kg-ot híztam. Ez a 25 kg...
Regenor fotók

2021.03.30

Segítség a fogynivágyóknak.

Regenor. A biztos fogyás titka

Mostani...

Regenor fotók

2020.11.23

A Hit és a remény fontos dolog a döntés előtt.

Több éve  próbálozom az egészségel életmód kialakításával Így az is hozzá tartozott, hogy keresgettem a megfelelő termékeket ami a szervezetet ki tisztítja és a híányzó vitaminokat és szükséges...