Regenor - vélemény

Átlag: 3.75 (4 szavazat)

Kategória: Diéta

Közzétéve 2021 április, 26 - 10:10

Ha egyik diéta sem használ, akkor van itt a számodra valami!

Felhasználási tapasztalat:: több mint 1 hónap
Ár : 5500 Forint

Regenor, avagy a termék, aminek köszönhetően megszabadultam a súlyfeleslegemtől

Vannak egészségügyi problémáim, és sokszor szorultam rá szteroid kezelésre is, ami miatt 25 kg-ot híztam. Ez a 25 kg azonban sehogyan nem akart lemenni rólam évekig, és emellé még inzulin rezisztens is lettem, ami amúgy is hátráltatja a fogyást. Borzalmasan éreztem magam, és évekig kerestem a megoldást, ami segíthet abban, hogy visszaszerezzem a régi formám.

Tisztában vagyok azzal, hogy csodaszerek önmagukban nem léteznek, és az ember nem pusztán egy termék használatától fogy le, viszont engem annyira zavart a súlyom, – hiszen világ életemben 60 kg körül mozogtam, – hogy nagy elkeseredésemben majdnem szó szerint mindent megpróbáltam, hogy visszaszerezzem a régi formám.
Persze nem működött semmi. Rengeteg ismerősömet láttam fogyni, és rendkívül elkeseredtem. Mikor megkérdeztem, nekik hogyan, mivel sikerült lefogyni, a jellemző válasz a Regenor volt, így miután megértem rá mentálisan, – hiszen a folyadék mellé egy szigorított ketogén diéta is társul,- belevágtam én is.

Másfél hónap alatt 12 kg súlyfeleslegtől sikerült megszabadulnom a segítségével, de ehhez az is kellett, hogy betartsam a diétát. A ketogén diéta önmagában is működik, korábban is működött, ha próbáltam, viszont mentálisan mindig nehéz volt rászánnom magam. Most azonban úgy éreztem nincs más választásom!

Elkezdtem tehát a Regenort a mellé javasolt diétával, és csak úgy mentek le rólam a kilók a legelső naptól, gyors ütemben. Nem gondolom, hogy csak a folyadék vagy csak a diéta hatására, hiszen ahogy korábban is írtam, ketogén diétáztam már. Viszont soha nem ebben a tempóban, és soha nem ilyen tartósan fogytam. Így úgy gondolom, a Regenor mindenképpen segít! Vagyis nem csak gondolom, hanem tapasztalom, és másokon is egyértelműen látom!

Másfél hónap után már a környezetem is Regenor lázban égett, látva a változásom, és egy kezemen nem tudom megszámolni, hogy hány ismerősöm vágott aztán bele. Természetesen van, aki abbahagyta, ezért is írtam, hogy fontos a mentális érettség is, de akik eldöntötték, rendíthetetlenek és kitartóak, azoknál hamar látszott az eredmény is.

Én most egy ideje szüneteltetem, a súly, amitől megszabadultam nem jött vissza, bár miért is jönne!? Hiszen nem a vízből fogytam, hanem valóban a zsírból! Az étkezésemre igyekszem figyelni, mozogni soha nem mozogtam azon kívül, hogy mindenhova gyalog megyek. Rendkívül elégedett vagyok az eredménnyel, és Neked is szívből ajánlom, ha már megszületett benned a döntés, hogy lefogyj!

Anna Molnár

Ajánlom

+11

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments

Más vélemények

Regenor fotók

2021.03.30

Segítség a fogynivágyóknak.

Regenor. A biztos fogyás titka

Mostani...

Regenor fotók

2020.11.23

A Hit és a remény fontos dolog a döntés előtt.

Több éve  próbálozom az egészségel életmód kialakításával Így az is hozzá tartozott, hogy keresgettem a megfelelő termékeket ami a szervezetet ki tisztítja és a híányzó vitaminokat és szükséges...
Regenor fotók

2020.11.20

Regenor – vegyem vagy ne?

Régóta kutatom már a "tuti" diétás/fogyási módszereket, mint olyan sokan mások a világon és Magyarországon. Sok mindent kipróbáltam már és az az igazság, hogy elvesztettem már a hitem a...