Közzétéve 2021 május, 06 - 10:10

Okos telefon, okos óra, okos tévé – sok-sok okos kütyünk után miért ne lehetne okos cashback robotunk is?!

Felhasználási tapasztalat:: fél év, vagy több
Ár : 30000 Forint

Nevezhetjük R2D2-nak, C3PO-nak, Wall-E-nak vagy  MikRobinak – a lényeg, hogy van egy olyan okos találmány, aminek a segítségével nem csak pénzt kaphatunk vissza a bolti vásárlásaink után (offline cashback, amit eddig ismerhettél), hanem pénzt hoz a konyhára tőlünk független globális vásárlásokból is!

Igen, jól érted – abból is, amit nem te vásárolsz, hanem külföldön bárhol, bárki, bármit, abból neked jutalék íródik jóvá az irodádban a te egyedi névre keresztelt személyes robotod által! Hát nem jófej?! 😀

Pár hónapja találkoztam ezzel a csuda kis találmánnyal, pedig hónapok óta jelen van Magyarországon (kb 2020 nyara óta), külföldön pedig már évek óta (2017) ismerik és használják nagy megelégedéssel.

Mindenképp ki akartam én is próbálni, letesztelni, hogy mit tud!

Regisztráltam 2020 november végén, és nem csak hogy ingyen regisztráltam, de kaptam 50 dollár kölcsönt is kipróbálni pár napos (hetes) demó időszakra!

Ebből az 50 dollárból a kis robikám csinált nekem 80-90 dollárt az első hónapban.

Fellelkesedtem, megláttam benne a lehetőséget, hogy globális vásárlásokból lehet plusz pénzem és nekem csak annyi a dolgom, hogy a kis robikámat kampányokra küldjem.

Mielőtt elindítaná a robot a kampányt felméri a terepet, azaz feltérképezi a trendet, mire keresnek rá az emberek legsűrűbben a keresőszavak által, hol-milyen felületen érdemes hirdetnie (Google, Facebook, Instagram, Yandex, stb) és ha kész van a legmegfelelőbb stratégiával, akkor kb 72 óra múlva elindítja kampányt. Ezalatt a kampány alatt a kampányköltségből, amit kapott minden nap lecsíp egy kis összeget és abból hirdet. Minden egyes nap. Így ezekre a hirdetésekre akik rákattintanak és vásárolnak, abból számolódik a tulajdonosának a jutalék az irodában.

A statisztikában szépen látható, hányan kattintottak, ebből hányan vásároltak, milyen összegben és melyik boltban, és ebből a vásárlásból mekkora jutalék fog jóváíródni hány nap múlva.

Minden vásárlásnál van elállási idő ugye. Ha bemész cipőt, ruhát vásárolni, lehetőséged van X időn belül elállni a vásárlástól. Ez a lehetőség ezeknél a vásárlásoknál is adott értelemszerűen. Viszont, aki vissza is kéri a pénzét, mert nem kéri a vásárolt terméket, a jutalék akkor is jóvá lesz írva, mert kifizeti a cég a MarketBot Protect alapnak köszönhetően.

Minden vásárlás 55%-a a robottulajdonosé, 45% pedig a cégé és ha elállás történt, akkor a kiírt jutalékot ebből az alapból fizetik ki.

Minden vásárlás utáni jutalék először függő (pending), onnan az elállási idő letelte után kerül be a felhasználható keretbe (cashback).

Ha bekerült a felhasználható keretbe, onnan küldhető vissza a robotnak újabb kampányköltségre vagy kérhető ki bankkártyára, online tárcára (Payeer, Perfect Money, Wirex, bitcoin tárcák egyike és ezek egyikéről bankkártyára).

A cég garantálja a havi 25-35% havi profitot, de sok esetben ez ettől sokkal több 60-90% között is lehet a havi profit a reklámköltségtől függően!

Az elállási idők 16-90 nap közöttiek, szóval regisztrációtól számítva első hónapban kicsit szüttyögősnek tűnhet, mire cashback lesz a függő összegből, de a függő keretbe folyamatosan csorognak be a vásárlások utáni jutalékok, csak az elállási idő kell leteljen, hogy felhasználható legyen ez az összeg.

Szóval akit érdekel, első három hónap türelemjáték, de szépen beindul, gyűlnek a jutalékok és három hónap után már folyamatosan van belőle kivehető/visszaküldhető keret.

Írnék kicsit a saját tapasztalatomról, mert sokan kérdeznek erről.

Mint írtam, tavaly november végén regisztráltam és december elején indult el az első robotom.

A kölcsön 50 dollárral indítottam és mivel akkor még kicsiben akartam tesztelni, ezért hetente küldtem be 10-10 dollárokat.

Első hónapban megkereste így a minimális 35%-ot.

A második hónap végére már 50%-ot hozott, így visszaküldtem a kölcsönt, és a robotnak is 100 dollárt az összegyűlt cashback-ből.

Azt kiemelném, hogy ezeket a kampányokat pénzből lehet fedezni. 

Vagyis, ha nincs a robotnak reklámköltség kerete, akkor kampányt sem tud indítani. 

Ha pedig nem tud kampányt indítani, amiken hirdetéseket adna fel naponta, akkor vásárlások sem történnek általa, vagyis jutalék sem lesz az irodában! 

Én elkövettem az első robotomnál azt a hibát, hogy kicsi összegű kampányokra fizettem neki, így folyton leállt, mivel elfogyott a kerete, és plusz időbe  telt mire újra elindult, és a függőbe került jutalékok bekerültek megint a cashbackbe. Egyéb gondok is akadtak ezzel az irodával de ez nem a robot hibája, de szerettem volna másik robotot is elindítani. 

Ezért február végén elindítottam a második robotomat, ezzel már okosabban csináltam és az első robotban összegyűlt jutalékot mindet ebbe forgattam be és megtoldottam még  pár 100 dollárral kintről is.

Nem egészen két hónap alatt (április végére) megduplázta a feltöltött keretet, innentől kezdve pedig folyamatos 60-90%-okat fog hozni havonta!

Ha úgy vesszük ez egy garantált pénznyerő automata, mert 100% rizikómentesen és egyszerűen működik!

Minimális saját tőkére szükséged lesz ehhez a pénznyerő automatához, hisz nincs automata, ami pénz nélkül pénzt ad, de abból a kis pénzből, amit bedobsz minden alkalommal többet és többet kapsz!

Az egyik legjobb benne, hogy Te döntesz, mekkora profitot szeretnél!

Röviden a működésről

Az AI.MARKETING a MarketBoton keresztül a számára feltöltött reklámköltségből reklámokat ad fel különböző nagy cégeknek, akik partnerséget kötöttek az AI.MARKETING-el.

A MarketBot úgy lett megalkotva, hogy elemezze a trendeket, felmérje a vásárlói igényeket és a keresőszavak alapján reklámokat adjon fel a parnereknek és az ezáltali vásárlásokból profitot generál a tulajdonosának – nekünk.

A MarketBot tömeges hirdetéseket hoz létre, amelyek értékesítéseket generálnak ezeknek a vállalatoknak és partnereknek, így a tulajdonosának – neked jutalékot.

A közösségi hálózatok (Instagram, Facebook, Yandex, Youtube, Google) használatával teszi mindezt, és így pénzt kereshetsz az interneten az általad befektetett “hirdetési költségvetésen” keresztül jutalék formájában.

Mivel regisztráció után mindenki elnevezi a saját robotját, így minden robot hozzáköthető a regisztrált személy fiókjához, ezáltal beazonosítható, melyik robot generált eladást a partnercégeknek és abban a fiókban íródik jóvá a vásárolt összeg 55%-a!

A cég havonta a 25-35% profitot garantálja, de sok esetben a 2.-3. hónaptól akár 60-90%-ot is elérheti a robot!

 

Így ez a rendszer garantált hozamot realizál minden hónapban!

Nekem nem kell semmit eladnom, ajánlanom de toboroznom sem kell a robot általi cashbackért!

 

Villámkalkuláció 35%-al:

·       -100$ feltöltésnél kb 135$

·       -200$ feltöltésnél kb 270$

·       -300$ feltöltésnél kb 405$

·       – 400$ feltöltésnél kb 540$

·       – 500$ feltöltésnél kb 675$

 

Pár ok a MarketBot-al való együttműködésre

 

  1. Egyszerű és érthető pénzszerzési modell.
  2. Kifizetés bankkártyájára (vagy egyéb processzorokat, mint Wirex, Payeer, Perfect Money, Bitcoin) 3-24 órán belül, az összeg korlátozása nélkül.
  3. “MarketBot Protect” kockázatbiztosítás/jutalékgarancia.
  4. Több millió elégedett partner, maximális pénzvisszatérítés.
  5. Nem kötelező munkatársakat toborozni, mert a robot enélkül értékesít, teljesen automata.
  6. A MarketBot népszerű árucikkeket hirdet, online webáruházak cashback programjaival.
  7. A robotod havonta legalább 25-35%-ot keres.
  8. Minden eladás esetén garantált 55% cashback (a fennmaradó 45% a “MarketBot Protect” alap – vagyis ha az ügyfél/vásárló visszamondja a vásárolt terméket/szolgat, és a cashback törlésre kerül, a MarketBot ebből fedezi a törölt cashback-et.)
  9. +1 ok: saját vásárlás utáni pénzvisszatérítés – Offline cashback!

 

A folyamat

-> Te finanszírozod a MarketBot reklámkampányát, ő pedig ebből az összegből reklámokat ad fel különböző partnercégek termékei számára

-> a vevő kattint egy ilyen reklámra és vásárol terméket vagy szolgáltatást

-> a vásárolt összeg 55%-a bekerül a függő cashback-edbe, a 45%-a pedig a MarketBot Protect Alapba.

Voltaképp reklámkampány finanszírozó kisbefektető leszel, ha belekezdesz!

A saját Marketbotod reklámkampány finanszírozója leszel, ami a feladott reklámok eladásai által hozza neked a minimum 25-35% de akár a 60-100% közötti profitokat!

Neked semmi dolgod a továbbiakban, csak figyelni a robotod munkáját, keresetét illetve biztosítani neki a továbbiakban a reklámköltséget (későbbiek folyamán jutalékból is tudod fedezni)!

Kisebb összegnél 25- 50% közötti profittal kalkulálj, míg nagyobb összegre 60- és nagyobb százalék profitod is lehet havonta!

 

Befektetett összegedtől függően három hónap múlva megtérülő haszon!

·        – 100 dollárra – 60% profit/hó

·        – 500 dollárra – 80% profit/hó

·        – 1000 dollárra – 90% profit/hó

·        – 2000 dollárra – 110% profit/hó

·        – 3500 dollárra – 125% profit/hó

·        – 5000 dollárra – 200% profit/hó

·        – 10000 dollárra – 350% profit/hó

Nekem 4 hónap alatt 900$ Cashbacket hozott kockázat nélkül két MarketBot!

Amíg termékes üzleteknél egy bizonyos cégnek generálsz forgalmat azáltal, hogy megveszed a terméket, használod és megosztva a tapasztalatodat szerzel további vevőket, addig nálunk több tízezer partner termékei hirdetését finanszírozva az ez általi eladásaikból tudsz profitálni!

Zseniálisan kitalált működés!

Mindennek a motorja a MarketBot, ami megfigyeli a vásárlói szokásokat, piackutatást végez, keresőszavakat figyel és ezek által felállítja a legoptimálisabb stratégiát, hogy melyik cég, melyik termékét, hol érdemes hirdetni, hogy az biztos vevőre találjon!

Egyedülállóan összehozza a vevőt a termékkel pusztán a megfigyelései által!

Ezért nevezzük intelligens kereskedő robotnak.

Regisztrációkor mindenki elnevezi a saját robotját, így az adott robot adott irodához köthető.

Ez a robot a számára finanszírozott reklámkampányból fedezi az említett hirdetéseket.

Regisztrációkor elindul és elvégzi az említett stratégiát, majd 48-72 óra múlva elkezdi a hirdetések feladását Facebookon, Instagramon, Google-on, Yandex-en és egyéb platformokon.

Teljesen önálló, a tulajdonosának csak annyi a teendője vele, hogy finanszírozza a reklámkampányra a keretet.

Az első alkalomra biztosítja a cég az 50$ kölcsönt, mely kb 1-2 hetes kampányra elegendő, ebből kb 70-80$-t termel a robot. Ezután (vagy még ezzel egyidőben) érdemes küldő forrásból is megtoldva nagyobb kampányra küldeni.

 

Most figyelj! Elmondom, hogyan csináltam én és eldöntöd, hogy utánam csinálod-e!

·         – December végén regisztráltáltam és elindítottam 50$ céges kölcsönnel Robot1 kereskedő robotomat.

·         – Emellé az 50$ mellé feltöltöttem 70$ saját tőkét. Összesen 120$ reklámköltségvetéssel hirdetett a partnereknek és hozott a vásárlásokból január végére kb 180-190$-t.

·         – Visszaadtam a céges kölcsönt és visszaforgattam a maradékot Robot1-be.

·         – Február végén elindítottam Robot2 kereskedő robotomat is az 50$ céges kölcsönnel és 100$ saját tőkével.

·         – Ez a robotom már gyorsabban hozta össze a kölcsön összegét, ezt vissza is adtam a cégnek, majd szintén visszaforgattam 100$-t.

·         – Közben amit a Robot1 termelt hetente kikértem és beküldtem Robot2-be.

·         – Emellett a Robot2-ben naponta visszaforgattam 20-30$-okat a heti 100$-ok mellett, amiket a Robot1-ből küldtem be neki.

·         – Kvázi Robot1 és Robot2 profitjával áprilisra felnöveltem Robot2 reklámköltségvetését 500$ fölé, ami azt jelenti, hogy értékesebb hirdetéseket és nagyobb összegű vásárlásokat-, így nekem még nagyobb jutalékokat fog hozni, mint az elején!

Minimális tőkével indítottam, folyamatosan visszaforgattam a profitokat, a cég által garantált havi 35% második hónaptól 50% fölött volt mindkét robotnál a profitom!

Ezek fényében eldöntheted, számodra is érdekes lehetőség-e vagy sem!

Azt tudnod kell, hogy a befektetett pénzed nem hogy nem vész el, hanem havonta G A R A N T Á L T A N min. 35%-al többet fogsz rá kapni de ez sok esetben sokkal több!

Egy jótanács, ha igénybe veszed az 50$ kölcsönt!

A Marketbotod, ha elhasználta a reklámkeretet leáll! Újraindítani csak befizetéssel lehet, ami 72 óra minimum.

Ahhoz, hogy kivegyél belőle pénzt kb 100$-t kell befizetni és megvárni, míg a függőből átkerül a kivehető pénzhez.

Fizess be apránként ha arra van lehetőséged, de működjön a robot!

Ha komolyan szeretnél kivenni pénz – nem csak egyszer kis összeget, hanem többször nagyobbat, akkor be kell párszor fizetned, hogy a robot ne álljon le és később is tudj visszaforgatni!

Gondold át mit szeretnél és kalkulálj!

Ezzel a lehetőséggel nem tudsz veszíteni, mint egy termékajánló, toborzó üzletben, mert nem kell semmit ajánlgatnod és toboroznod sem ahhoz, hogy profitod legyen!

 A lépések:

è regisztrálj ingyen a kölcsön 50 dolláros demó összegért!

è tölts fel még első héten reklámkampánykeretet a robotodnak még mielőtt elhasználná a kölcsön összeget!

è fizetsd vissza az irodádban a cégnek az 50 dollár kölcsönt!

è küldd vissza a robotodnak a 100 dollár kampánykeretet (első cashback visszaforgatás összege nem lehet kevesebb 100 dollárnál)!

è folyamatosan forgass vissza neki naponta 10-60 dollár között, ahogy gyűlik a felhasználható keretedbe a cashbeck!

Egy idő után a napi visszaküldendőnél egyre több és több fog maradni pluszba, ezt eldöntheted, hogy naponta kikéred vagy összegyűjtöd és egybe kikéred!

Szívből ajánlom ezt a passzív pénzszerzési módszert minden olyan személynek, akik szeretik a cashback lehetőségeket!

Kattints a linkre és olvass róla többet, vagy keress üzenetben 🙂

+Erősségek

offline pénzvisszafizetés

online pénzvisszafizetés

passzív pénzkereset

automata robot

-Hátrányok

nem ingyenes, viszont több az előnye, mint a hátránya

Enibet

Ajánlom

+2

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments

Más vélemények

AI MarketBot – az online kereskedő okos asszisztens fotók

2021.05.14

Egy robot, a kereskedők szolgálatában

Ai Marketing  / Marketbot/ a robot, ami oda viszi a vásárlókat a kereskedőkhöz, hogy minél nagyobb forgalmat generáljon.  Azért választottam ezt a témát, mert magam is hódolója vagyok ennek a kis...
AI MarketBot – az online kereskedő okos asszisztens fotók

2021.05.10

Robot

Ez egy robot ami ha regisztrálsz 50$  ad ingyen hogy kipróbálás mien aztán ha tetszik bekell fizetned hogy tovább menjen neked ezen kivűl más dolgod nincs csak befizetgetni hogy ne álljon le ha ügyes...