Közzétéve 2021 május, 14 - 7:07

Egy robot, a kereskedők szolgálatában


Ár : 1500 Forint

Ai Marketing  / Marketbot/ a robot, ami oda viszi a vásárlókat a kereskedőkhöz, hogy minél nagyobb forgalmat generáljon.  Azért választottam ezt a témát, mert magam is hódolója vagyok ennek a kis robotnak.

De, hogy  miről is van szó, először is bemutatom. Ai Marketing nevű oldalon lehet vásárolni egy robotot, amely a kereskedők weboldalaira viszi a vásárlókat a hirdetéseken keresztül. Nagyon jó gondolat. Megnövekszik ezáltal a vásárlás, nagyobb a bevétele a kereskedőknek, ezért a haszonból fizetnek a robot szolgáltatásaiért. Hogy mennyit? Az attól függ, hogy a vásárlók mennyi pénzt költöttek. Ennek a költésnek egy bizonyos százalékát fizeti ki a robotot dolgoztató Ai Marketing tagoknak.

A cég a kezdéshez regisztráció után ad 50 $-t, hogy ki lehessen próbálni a robot működését. Ezt a kölcsönt viszont vissza kell adni a keresetből. Amit én személy szerint nagyon jónak találok, az az, hogy ha már elindilt a robotunk, akkor szinte azonnal látjuk az elvégzett minkát, mert dátum szerint mutatja az oldal, hány látogató volt az aktuális hirdetett oldalon, valamint abból hányan vásároltak milyen összegben. Mivel a kereskedőket jogszabályok kötelezik az elállási időhöz, így a robot által kitermelt összegeket is csak akkor fizeti ki a cég a rgisztrált tagoknak, ha az elállási idő letelt.

Egy biztos háttérrel rendelkező cég a tulajdonos, aki 2017 óta működik, becsületesen fizet. A robot nagyon jól végzi a dolgát, én személyes tapasztalatra alapozva írom ezt, mivel én is tagja vagyok azon emberek csoportjának, akik ebben a mai helyzetben próbálják a megélhetésüket valamilyen formában megoldani. Eddig a cég becsületesen fizetett, ami nagyon kellemesen érint, hogy azon dolgoznak, hogy saját bankkártyát készítsenek, ami még inkább megkönnyíti az elszámolást, ki -és befizetést.

Egy szó mint száz, jó szívvel ajánlom , ha valaki szeretné a jövedelmét kiegészíteni.

+Erősségek

Megbízhaó

-Hátrányok

nincs

hamarbet

Ajánlom

0

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments

Más vélemények

AI MarketBot – az online kereskedő okos asszisztens fotók

2021.05.10

Robot

Ez egy robot ami ha regisztrálsz 50$  ad ingyen hogy kipróbálás mien aztán ha tetszik bekell fizetned hogy tovább menjen neked ezen kivűl más dolgod nincs csak befizetgetni hogy ne álljon le ha ügyes...
AI MarketBot – az online kereskedő okos asszisztens fotók

2021.05.06

Okos telefon, okos óra, okos tévé – sok-sok okos kütyünk után miért ne lehetne okos cashback robotunk is?!

Nevezhetjük R2D2-nak, C3PO-nak, Wall-E-nak vagy  MikRobinak – a lényeg, hogy van egy olyan okos találmány, aminek a segítségével nem csak pénzt kaphatunk vissza a bolti...