Lidl - vélemény

Átlag: 5 (1 szavazat)

Közzétéve 2021 április, 13 - 10:10

Nyugati Pálya udvari Lidl, ahol Vakon bízhatsz az eladók segítségében!

Felhasználási tapasztalat:: fél év, vagy több

Számos vásárlást eszközöltem már, több multiban is járva, ahol is mint látássérült ember is fontosnak tartottam hogy a vásárlás könnyedén kellő segítséggel és türelemmel menjen.

A nyugati Pályaudvari Lidl áruház pontosan ezt a fajta segítséget nyújtotta Vakvezető  kutyámmal bemenve is kedvesek voltak az eladók , segítőkészek pár percen belül kaptam segítséget, amikor is a fiatal eladó úr, körbevezetett, és segített minden szinten Mindent összevásárolni.

amik számomra fontosak és árérték arányban maximálisan megérik: tej, itthon a maszekban az 1.8as kerül 219 forintba, ott a 3 százalékos ugyanennyi, és igazi finom tej íze van.

a Kávéjuk szintén egy remek, amit csak ajánlhatok  igazi arabica íz, olcsón.

ami az én  gyengém, a gumicukor, örök és kifogyhatatlan kedvenc, Itt van a legjobb áron!

a más általam ismert márkás gumicukrokhoz képest olcsóbb,  és igazi finom az ízük, még a cukrozottak se az az igazi torok és nyelv facsaró savanyúságok, hanem valóban finomak.

a Tejcsoki is valódi Tej csoki, nem Tej tábla, méghozzá meglepően korrekt áron!

és ezek csak néhány, ami ínyencség, ezen kívül rendszeres heti akcióikkal szereznek Örömet a vásárlóknak, és hála istennek, a nyugati pálya udvari Lidl, maximálisan partner abban, hogy mint vak ember is Mindent megvehessek, amit csak szeretnék.

A macskáink is szeretik a Lidl Kosida tápját, így Nekik is örömet szerezhetünk vele, szűk 800  forint a 2 kg táp, és nem hulladék amitől a hasuk menne.

A lidl-t is általánosságban, a Nyugati Pálya udvari Lidl pedig személyes tapasztalataim alapján mondhatom, hogy egy olyan hely, ahol az ember számíthat a segítségre.

+Erősségek

empatikus kiszolgálás

ügyfél központú hozzáállás

remek akciók minden héten

lufix

Ajánlom

+1

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments