Lidl - vélemény

Átlag: 5 (1 szavazat)

Közzétéve 2023 május, 01 - 11:11

A bolt, ami még az életkedvem is elveszi

Az előző lakóhelyemen Aldi volt a hozzánk legközelebb lévő üzlet, most viszont Lidl üzlet van. Valahogy úgy tűnik, hogy az az üzlet romlik le, amelyik éppen közelebb esik hozzánk. Mostanra vannak olyan termékek, amiket vagy az egyik vagy a másik üzletben vásárolunk, az árak nem mérvadóak, mert mindenhol ugyanolyan magas számok vannak az árcédulán.

Ez a vélemény a Lidl üzletről szól. Sajnos mostanra, szinte kiver a víz attól, ha be kell mennem egy Lidl áruházba. Nyilván megvan az oka annak, hogy ideáig jutottunk, viszont mostanra már nem igaz, hogy a vevő az első. A hozzánk legközelebbi boltban nincsen olyan napszak, hogy ne lenne tömve emberekkel. Amióta átalakították az óta, mintha a sorok is kisebbek lennének és két bevásárló kocsi is nehezen fér el egymás mellett.

 Arról nem is beszélve, hogy folyamatosan kerülgetni kell a raktárból kihozott árukat és az árufeltöltőket, illetve az óriás méretű guruló fém hulladékgyűjtőket, amibe a kiürült papírkartonokat gyűjtik. Ha odébb tolsz egy ilyen kukát, akkor az éppen ott dolgozó alkalmazott szúrós pillantást vet rád, hogy miért zavarod őt a munkájában.

Az első időkben, amikor megnyitott itthon a Lidl ha már túlnyúlt a sor a kasszán rögtön nyitottak is újat, hogy ne und el az éltedet a sorban állásban, most viszont ha a sor már a bolt hátsó felében jár akkor nyitnak csak új kasszát, addig maradnak az árufeltöltésnél. Nincs elég ember? Kevés a fizetés? Egészen biztosan és hallottam is rémtörténeteket arról, hogy az adott fizetésért milyen munkákat is kell elvégezni. Viszont ezzel a vásárlói élményt nem csak tönkre teszik, de egyenesen elrettentik az embert attól, hogy bemenjen. Abban a pillanatban, hogy megtalálom, a tökéletes kocka kenyeret egy másik üzletben többé csak végszükségben megyek a Lidlbe.

Nagyon szerette az egész családom a saját márkás termékeket, viszont mióta megindult a súlyos áremelkedés az óta ugyanolyan ütemben romlott le a termékek minősége és mostanra már van olyan felvágott, aminek kifejezetten rossz íze lett a régi időkhöz képest. Az Aldiban a mennyiségekkel játszottak, így kisebb mennyiséget kapok a pénzemért, viszont aminősége ugyanolyan marad.

Nyilván minden bolt próbál a maga módján életben maradni ebben a gazdasági helyzetben, viszont nem feltétlen szükséges a vásárlói élményt a földbe tiporni akkor, amikor így is mindenhol ideges és mogorva embereket látni. A régi Lidlnek mára már nyoma sem maradt a legnagyobb sajnálatomra.

Пользователь сайта

Nem ajánlom

0

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments

Más vélemények

Lidl fotók

2021.04.13

Nyugati Pálya udvari Lidl, ahol Vakon bízhatsz az eladók segítségében!

Számos vásárlást eszközöltem már, több multiban is járva, ahol is mint látássérült ember is fontosnak tartottam hogy a vásárlás könnyedén kellő segítséggel és türelemmel menjen. A nyugati...