Nissan Juke - vélemény

Átlag: 5 (3 szavazat)

Kategória: Autókereskedés

Közzétéve 2021 január, 18 - 17:17

Nissan Juke vélemény

Felhasználási tapasztalat:: fél év, vagy több

Kezdjük azonnal az előnyökkel: 

Kényelem, magas felfüggesztés, ár, vezetési teljesítmény. 

Nissan Juke-ban volánnál és utasként is utaztam, városi dugóban és autópályán is. Eddig már 7000 km-t megtettem vele, de nem tapasztaltam semmi rosszat. 

Ami a küllemét illeti, eléggé egyedi, ízlés kérdése. Viszont belül teljesen rendben van. Szép formájú műszerfalelég nagyVezetés közben nem kell eltekinteni az úttólhanem csak ránézni a műszerfalraés látható az összes információ. Vannak adatok az üzemanyag-fogyasztásról és a megtett útról is. 

Nagyon tetszikhogy az olajszintet minden indításkor ellenőrizhetem (ideális a nők számára). Be is állítható a mutató az olajcseréhezamikor eljön az időmegjelenik az emlékeztetőEbben az autóban nagyon is l működik. 

vezérlő rendszeren állítható a fényerő. Az elején ezt maximálisra állítottukde éjjel szinte megvakultam a fénytőlMost már levettem minimálisra. 

Az ablaktisztító folyadék valami fantasztikus! 5 liter fér bele a tartálybaÖt sugárból permetezi  3ból vezető felőlkettőből pedig az utas felőlTermészetesen, ez is állítható. 

Bőrből van a kormánykerék és sebességváltó kar fogantyújakormánykeréken vannak gombok a rádió, a sebességtartó automata és a telefon vezérléséhezde nem túl kényelmeshogy a szélén helyezkednek el. 

Szinkronizálható a telefonnalPéldáulha valaki hívakkor a zene lehalkulés az a csengőhang szólal meg a hangszórókbólamelyet a hívónak állított beBekapcsoláskor az összes hangszóróból hallható a hívó fél hangja. 

Nagyon kényelmesen van elhelyezve a visszapillantó kameraSemmit sem nagyít felés az éjszakai láthatóság is kiváló. Az Nissan Juke-ból igen jó a kilátás, minden látható, és a visszapillantó tükrök is elég nagyok véleményem szerintami feltétlenül előny számomra. Bár azt szeretnémha maguktól összecsukódnának. 

Nagyon hogy van egy rendszer az autó NDCS beállításainak megváltoztatásáranormál (70-80% –os terheléssel), sport (ha a súly meghaladja a 300kgot) és gazdaságos (alkalmasha a vezető egyedül utazikde nyáron ezzel az üzemmóddal a légkondicionáló is gazdaságosan működiknem t). 

kesztyűtartó tágasde lyukacsos, így állandóan kiesik valami apróság. 

Ha a biztonsági öv nincs rögzítvehangjelzés hallható mind a vezetőülésmind az első utas esetébenAkár tetszik, akár nem, be kell csatolni az övet, mert elég hangosan nyomja. 

Ha fogytán az üzemanyag, mutatja, hogy hány kilométerre elegendő maradt még. 

Van egy program, Segítség az úton, de még nem használtam. 

Véleményem szerint az ára igen kedvező egy ilyen felszereltségű autó esetében. 

Nagyon imponálhogy a hátsó ajtók kilincsei fent vannaknéha úgy tűnikhogy háromajtós. 

Indításkor az autó elég gyorsan felmelegszik, a hátsó utasok fűtése további légcsatornákból is történikamelyek a vezető és az első utas ülései alatt helyezkednek el. 

Nissan Juke motorja nagy kapacitással rendelkezikA vezetőt nagy sebességre provokálja2000-es fordulatszámnál a sebesség meghaladja a 100 km/h-t. Ha sávot váltokakkor csak meg kell nyomnom a gázpedáltés már be is soroltam az autók közéhangszigetelés kiváló, a motort és az utca zaját szinte nem lehet hallani. Még téli gumikon is magas a zajszűrés szintjeaz utastérben elég nagy csend van. 

A kormány könnyű, pontosA gödrökön nem ugrik ki a kezembőlA kavicsokon, kátyukon remekül megy, szinte észre sem lehet venni, bár a függeszték kissé merevAz úton pedig magabiztosan haladHirtelen fékezés esetén gyorsan és könnyen fékez, nem csúszik el. A padkára is könnyen fel tud menni, nem akad be. Az Abs és az Esp télen csillagos ötösre vizsgáztak. 

Az autópályán az üzemanyag-fogyasztása 8-9 liter, a városban nyáron körülbelül 10 litertélen valamivel kevesebb mint 12 liter. 

Néhány gondolat a hátrányokról: 

Nincs szivargyújtóhelyette van egy kivezetésaz is csak egy, véleményem szerint nem kényelmes. 

Ha aelső ülések megfelelőnek mondhatókakkor hátul csak két utas fér el kényelmesenHa csomagokkal indulunk hosszú útra, szerintem nem a legjobb választás. 

A csomagtér nem túl nagy. 

Azért a nissanosok ügyesek, jól kidolgozták a járgánytSokkal komfortosabbá tették kárpitozássalkiváló minőségű műanyaggaltele van különféle funkciókkal. 

Összességében véve úgy vélem, hogy kiváló minőségű a Nissan Juke. 

Az értékelésem tehát kitűnő, csak ajánlani tudom a barátaimnak és a velemenyeim.hu olvasóinak. 

+Erősségek

Manőverezhetőség

Eredetiség

Tömörség.

-Hátrányok

Kis csomagtartó

Sándor

Ajánlom

+1

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
1 Legyél az első, aki hozzászól
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments

Más vélemények

Nissan Juke fotók

2021.08.04

Nissan Juke

Három éve, azaz 2007-ben a két generációt is megélt, tisztességes iparos, de lehető legkevésbé vérpezsdítő Almerát újszerű, terepjárós, egyterűs alsó-közepessel pótolta a Nissan. Az opcióként valódi...
Nissan Juke fotók

2021.02.22

Nissan Juke vélemény

A Nissan Juke-ban volánnál és utasként is utaztam, városi dugóban és autópályán is. Eddig már 7000 km-t megtettem vele, de nem tapasztaltam semmi rosszat.