Lufi - vélemény

Átlag: 5 (1 szavazat)

Kategória: Gyerek - egyéb

Közzétéve 2021 április, 13 - 10:10

nincs nagy durranás lufi nélkül! na de milyen lufit vegyünk?

Felhasználási tapasztalat:: fél év, vagy több
Megvásárolt: link

Napjainkban gyakran hallani, hogy a léggömbök veszélyesek, az ökoszisztéma szempontjából is, mivel az elhullajtott léggömbök ártalmasak környezetünk számára is, de mi a helyzet ezzel?

Mint a legtöbb szemét a megfelelő módon tárolva, ez is épp oly ártalmatlan mint egy eldobott papír pohár, vagy bármilyen egyébként természetes anyagból lévő tárgy.

Fontos az is, hogy azok a lufik melyeket vásárolunk, mennyire környezet barát termékek, ugyan is van olyan, amely tiszta latexből a kaucsuk fa levéből kinyert anyag felhasználásával készülnek, és előállított szintetikus latex ballonokat is találhatunk.

a Mi tippünk, a Qualatex, a Gemar, és a Bellball termékcsalád ballonjaira voksol.

Ezek a ballonok ugyan is amellett, hogy környezetbarát felhasználást tesznek lehetővé, Extra tartós és strapabíró kivitelüknek köszönhetően azoknak is remek alternatíva, akik rossz tapasztalattal jártak a léggömb fújás kapcsán.

Számos mintával és számos méretben elérhetőek, az egészen picitől az óriási méretig, amely gyermekeid kedvence lehet, és e mellett, dekorációs célra is tökéletesen használhatóak!

Nem a legolcsóbb minőség, de cserébe olyan fantasztikusan tartós lufik, hogy Feleségem, az amúgy 30 cm nagy lufit is kb 40 50 cm-re fújta, és már nekem kellett rászólnom hogy talán most már jó lesz az!

Héliummal is tölthetőek, és ha véletlen el is dobod, a ballon lebomlási sebessége egy tölgyfa levelével megegyező a portál szerint, ahonnét kaptam Őket.

A nálunk leghosszabb időt kibírt lufi kb fél éves volt, és akkor is szépen lassan engedett le, ezzel megörvendeztetve minket, színes mintás kinézetével.

+Erősségek

strapabíró, a hitelesített méret másfélszeresére is megnőnek

tartós, a leghosszabb nálunk élt lufi, kb fél évig bírta

-Hátrányok

Drágább mint egy átlag lufi, na de ez nem is átlag lufi.

lufix

Ajánlom

+4

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments