Lufi - vélemény

Átlag: 5 (3 szavazat)

Kategória: Gyerek - egyéb

Közzétéve 2021 április, 13 - 10:10

nincs nagy durranás lufi nélkül! na de milyen lufit vegyünk?

Felhasználási tapasztalat:: fél év, vagy több
Megvásárolt: link

Napjainkban gyakran hallani, hogy a léggömbök veszélyesek, az ökoszisztéma szempontjából is, mivel az elhullajtott léggömbök ártalmasak környezetünk számára is, de mi a helyzet ezzel?

Mint a legtöbb szemét a megfelelő módon tárolva, ez is épp oly ártalmatlan mint egy eldobott papír pohár, vagy bármilyen egyébként természetes anyagból lévő tárgy.

Fontos az is, hogy azok a lufik melyeket vásárolunk, mennyire környezet barát termékek, ugyan is van olyan, amely tiszta latexből a kaucsuk fa levéből kinyert anyag felhasználásával készülnek, és előállított szintetikus latex ballonokat is találhatunk.

a Mi tippünk, a Qualatex, a Gemar, és a Bellball termékcsalád ballonjaira voksol.

Ezek a ballonok ugyan is amellett, hogy környezetbarát felhasználást tesznek lehetővé, Extra tartós és strapabíró kivitelüknek köszönhetően azoknak is remek alternatíva, akik rossz tapasztalattal jártak a léggömb fújás kapcsán.

Számos mintával és számos méretben elérhetőek, az egészen picitől az óriási méretig, amely gyermekeid kedvence lehet, és e mellett, dekorációs célra is tökéletesen használhatóak!

Nem a legolcsóbb minőség, de cserébe olyan fantasztikusan tartós lufik, hogy Feleségem, az amúgy 30 cm nagy lufit is kb 40 50 cm-re fújta, és már nekem kellett rászólnom hogy talán most már jó lesz az!

Héliummal is tölthetőek, és ha véletlen el is dobod, a ballon lebomlási sebessége egy tölgyfa levelével megegyező a portál szerint, ahonnét kaptam Őket.

A nálunk leghosszabb időt kibírt lufi kb fél éves volt, és akkor is szépen lassan engedett le, ezzel megörvendeztetve minket, színes mintás kinézetével.

+Erősségek

strapabíró, a hitelesített méret másfélszeresére is megnőnek

tartós, a leghosszabb nálunk élt lufi, kb fél évig bírta

-Hátrányok

Drágább mint egy átlag lufi, na de ez nem is átlag lufi.

lufix

Ajánlom

+4

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments

Más vélemények

Lufi fotók

2021.08.30

Lufi

Hélium 18 lufi felfújásához + lufik A 18 lufi felfújására alkalmas hélium palack 1 liter sűrített héliumot tartalmaz, mellyel 18...
Lufi fotók

2021.06.17

Happy Day.!

Sziasztok! Egy fantasztikus dologról szeretnék nektek beszélni és egy kicsit kedvet csinálni hozzá ,ha esetleg nem voltál vele nagyon megelégedve. Tudni kell azt ,hogy szerintem mindenki nagy...