Lufi - vélemény

Átlag: 5 (4 szavazat)

Kategória: Gyerek - egyéb

Közzétéve 2021 június, 17 - 19:19

Happy Day.!


Ár : 50 Forint

Sziasztok!

Egy fantasztikus dologról szeretnék nektek beszélni és egy kicsit kedvet csinálni hozzá ,ha esetleg nem voltál vele nagyon megelégedve. Tudni kell azt ,hogy szerintem mindenki nagy kedvence a kicsitől egészen a nagymamákig oda vannak érte. Meg is lehet érteni hisz nagyon fantasztikus ajándék , meglepetés lehet egy bon – bon , vagy egy virág  vagy más ajándék mellé vagy csak magában is fantasztikus. Emlékszem Édesanyám amikor előszőr hozott haza nekünk lufit akkora öröm volt számunkra.

Testvéreimmel amikor kicsik voltunk és eset kint az eső vagy a hó és nem tudtunk kimenni akkor  társasjátékkal vagy a lufival játszottunk.

Több fajta lufi létezik. A leg kisebbekre is gondoltak mivel nekik vastag anyagból készült ,saját magad által tudod felfújni vagy ha szeretnéd le is tudod engedni igy sokáig meg lesz a kicsinek. Ezekből is szintén nagyon sok fajta van színben illetve formára valamint nagyságra is. Különböző mesehős figurát is meg lelhetsz , valamint állat figurássat is .Nagyon jó mert ezeket be tudod tenni ha akkora már a gyermek a kádba hogy játszon vele, de nyaraláshoz is nyugodtan viheted vízi játéknak. Hidd el az Öröm nem fog elmaradni.

Nagyon szerettem a héliummal töltött lufikat. Partykra illetve Ballagásra , Valentinnapra illetve termek díszítésére is szuper dekoráció.

Ha esetleg különleges dolgot szeretnél közölni pl milyen nemű lesz a gyermeked ( Babaváró party ) akkor kiválóan alkalmas erre az olyan színű lufi dekorációnak. Imádni fogják.

Ballagás sem lehet szerintem lufi nélkül , ami azt  súgalja a végzősnek ,hogy mennyire gratulálsz neki hogy befejezi az iskolát. Ballagási lufiból is nagyon de nagyon sok fajta megtalálható itt tényleg a héliumos lufira van szűkség hogy fent maradjon a levegőben lehessen benne gyönyörködni. Színben , fazonban , szövegben is meg találjuk szintén a saját elképzelésünket ,de figyeljünk arra is hogy milyen stílusú , mit szeret az Illető akinek ajándékba adjuk .Mindig legyen összhangban .

Aztán vannak az ajándékot rejtő lufik pl lánykérésre , szülinapra.

Esküvökön sem maradhat el a terem dekorációk közül mert ha szépen meg van tervezve varázslatos lehet és emlékezetes.

Szerintem egy szülinapi partyn mindig legyen lufi, a gyerekek imádják és ha vége a bulinak még ajándékba oda lehet adni kedvességből a megjelent vendégeknek.

Emlékszem hogy hogy figyeltük még azokat a bohócókat akik a gyermek által kért dolgot lufiból képes meghajtogatni.

Nem rég láttam már olyan lufit is ami képes világitani. Ezt egy romantikus esti randira simán ajándéknak el tudnám fogadni.

Szerintem bármelyiken is gondolkozol nyugodtan vásárold meg mert mindenki arcára mosolyt csal és Örömmel tölti majd el a szemeket!!!

+Erősségek

Öröm

boldogság

minden korosztálynak szól

Gaborne Gaborne

Ajánlom

0

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments

Más vélemények

Lufi fotók

2024.05.15

Egy régi de nagyszerű játék a mai napig is.

A lufi varázslatos dolog. Képzeljétek el, egy kis, könnyű, színes bóbita, amelyet felfújva a levegőbe engedve repülőként száll az ég felé. A lufi minden gyerek kedvenc játéka lehet, hiszen izgalmas...
Lufi fotók

2021.08.30

Lufi

Hélium 18 lufi felfújásához + lufik A 18 lufi felfújására alkalmas hélium palack 1 liter sűrített héliumot tartalmaz, mellyel 18...
Lufi fotók

2021.04.13

+23

nincs nagy durranás lufi nélkül! na de milyen lufit vegyünk?

Napjainkban gyakran hallani, hogy a léggömbök veszélyesek, az ökoszisztéma szempontjából is, mivel az elhullajtott léggömbök ártalmasak környezetünk számára is, de mi a helyzet ezzel? Mint a...