Lightinthebox - vélemény

Átlag: 2.5 (2 szavazat)

Kategória: Honlapok

Közzétéve 2023 március, 25 - 13:13

Lightinthebox vélemény: Hogyan vertek át engem

Sokan használják az online vásárlást, mert kényelmes és gyors. Azonban én nemrégiben kellemetlen tapasztalatot éltem át a Lightintheboxtal kapcsolatban. Ahelyett, hogy élveztem volna a vásárlási folyamatot, végül átverték engem. Ebben a cikkben megosztom veled az én történetemet, és elmondom, hogyan kerülheted el a hasonló kellemetlenségeket. Olvasd tovább, ha érdekel a Lightinthebox vélemény: Hogyan vertek át engem?

Az én történetem

Mielőtt bármilyen terméket megvásároltam volna a Lightinthebox weboldaláról, alaposan körülnéztem a termékeik között. Végül kiválasztottam egy szép és praktikus kerti bútort, amit nagyon szerettem volna megvásárolni. Az ára elég magas volt, de az oldalon találtam egy kuponkódot, amivel jelentősen csökkenthettem az árát.

Mivel korábban még sosem vásároltam a Lightintheboxtól, döntöttem úgy, hogy először megnézem az online vásárlók véleményét róluk. Sajnos, a legtöbb vélemény negatív volt, de azt gondoltam, hogy a kuponkód segítségével akkor is megéri megrendelni a bútort.

Miután megadtam az adataimat és kifizettem a termék árát, azt azonnal levonták a bankszámlámról. Az oldal azt írta, hogy a termék szállítása 3-5 munkanapig tart majd, és hogy emailben értesítenek majd a termék érkezéséről.

Azonban, az ígéretekkel ellentétben, a termék nem érkezett meg a megadott időben. Végül, egy hét elteltével, kaptam egy emailt a Lightintheboxtól, amiben azt írták, hogy a termék árát nem tudták levonni a bankszámlámról, és hogy ezért nem tudták elküldeni a terméket. Ennek ellenére, az oldalon még mindig az állt,

Sajnos, az ígéretekkel ellentétben, a termék nem érkezett meg a megadott időben. Végül, egy hét elteltével, kaptam egy emailt a Lightintheboxtól, amiben azt írták, hogy a termék árát nem tudták levonni a bankszámlámról, és hogy ezért nem tudták elküldeni a terméket. Ennek ellenére, az oldalon még mindig az állt, hogy a termék elküldés alatt van.

A probléma megoldása

Felhívtam a Lightinthebox ügyfélszolgálatát, hogy tisztázzuk a problémát. A telefonos ügyfélszolgálati képviselő azt mondta, hogy valóban volt egy probléma a bankszámlámmal, de azóta megoldódott, és hogy most már elküldik a terméket. Később aznap este kaptam egy emailt a Lightintheboxtól, amiben azt írták, hogy a termék elküldésre került.

Két hét múlva érkezett meg a bútorom, de amikor kicsomagoltam, nagyon csalódott voltam. A bútor minősége nagyon rossz volt, és a színe sem egyezett a képeken láthatóval. Ráadásul, a méretei sem voltak megfelelőek, és nem lehetett összeszerelni. Először azt gondoltam, hogy talán én hibáztam, és nem néztem meg rendesen a termékleírást, de amikor újra megnéztem az oldalt, rájöttem, hogy a termék leírása nem egyezik meg a valósággal.

Mit tanultam a tapasztalatból?

Ez az én személyes tapasztalatom a Lightintheboxtal kapcsolatban, és sajnos nem volt túl jó. Azonban, fontos tanulságokat vonhattam le ebből a tapasztalatból, amiket megosztok veled:

– Mindig ellenőrizd az online vásárlók véleményeit az adott weboldalról, mielőtt vásárolsz.

– Ha lehetőséged van rá, használj biztonságos fizetési módokat, mint például a PayPal vagy a bankkártya.

– Ha gyanús a helyzet, vagy valami nem stimmel, ne habozz felvenni a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal.

– Ellenőrizd a termékleírást és a képeket alaposan, és ha valami nem egyezik meg, kérj több információt az eladótól.

Összefoglalva, a Lightinthebox véleményem nem túl jó, mivel átvertek engem, és a vásárolt termék minősége sem volt megfelelő. Azonban, fontos tanulságokat vonhattam le ebből a tapasztalatból, amik segíthetnek neked is, hogy elkerüld hasonló kellemetlenségeket az online vásárlás során. Mindig alaposan ellenőrizd az eladó hitelességét és a termék minőségét, és ha gyanús a helyzet, vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal. Az online vásárlás kényelmes és gyors, de csak akkor lehet biztonságos, ha odafigyelsz a részletekre és megfelelően tájékozódsz. Remélem, hogy ez a cikk segített neked a Lightintheboxtal kapcsolatos döntésedben és a biztonságos online vásárlásban.

Roman

Nem ajánlom

+6

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments

Más vélemények

Lightinthebox fotók

2020.10.29

+4

Lightinthebox.com vélemény – egész jó gyerek ruhák

Véletlenül bukkantam rá a LightInTheBox-ra 2 évvel ezelőtt egy Facebook megosztáson keresztül. Akkor még kevés tapasztalatom volt a Magyarországon kívüli online áruházakon történő vásárlásról. Az...