Lightinthebox - vélemény

Átlag: 2.5 (2 szavazat)

Kategória: Honlapok

Közzétéve 2020 október, 29 - 16:16

Lightinthebox.com vélemény – egész jó gyerek ruhák

Véletlenül bukkantam rá a LightInTheBox-ra 2 évvel ezelőtt egy Facebook megosztáson keresztül. Akkor még kevés tapasztalatom volt a Magyarországon kívüli online áruházakon történő vásárlásról. Az első vételem – LED-es lámpák egy gyerekkerékpárhoz. Annak ellenére, hogy “kezdő” voltam, nem tapasztaltam problémát a rendeléssel. De miután megkaptam a termékemet, – ami tetszett – valamilyen oknál fogva egy egész évre megfeledkeztem erről az oldalról.

De a gyerekek gyorsan felnőnek, és sok mindenre szükség van – a gyermek rendes öltöztetése nehéz dolog. Elkezdtem keresni, hol lehet jó dolgokat elfogadható áron beszerezni. És akkor újra rábukkantam a LightInTheBoxra. Elégedett voltam az első próba megrendelésemmel, és úgy döntöttem, hogy valami nagyobbat rendelek. Rábukkantam egy katicabogaras kabátra, nagyon kedvező áron. Jó hír, hogy szinte minden gyerektermék ingyenes szállítással rendelkezik. A termékkategóriák és az ár szerinti rendezés jól szervezett. A szállítás elég gyors, alig több mint egy hónapot vártam, és a csomag legtöbb időt a Magyar vámon töltötte.

Az áruházban tetszik, hogy minden vásárlás esetén, függetlenül a megrendelés értékétől, kiadnak egy követhető csomagszámot. A megrendelés kifizetése után pedig láthatjuk a tervezett szállítási dátumot.

És így jött meg a kabát. Nagyon elégedett vagyok a minőséggel és a megjelenéssel – nézzék meg maguk: mindent rendes postacsomagba csomagolnak, egy ilyen csomagban lévő kabáttal nem történhet semmi baj.

Minden varrás egyenletesen van varrva, a gombok szilárdan a helyükön vannak. A vicces katicabogarak valójában zsebek!

A fotón a hímzés szálai láthatók – egyszerűen csak levágtam őket, és semmi sem kezdett el bomlani.

A kabát elég meleg ahhoz, hogy télen is viselhető legyen. És ez engem is boldoggá tesz. Még a bélés is puha “plüss”

Nagyon elégedettek vagyunk, már hordja is a gyerek, hiszen már egész hűvös őszies az időjárás. Rendeltem még néhány gyerek terméket, és mindegyiknél nagyon elégedett vagyok a minőséggel. Kísértésbe estem, hogy rendeljek valamit magamnak is, de egyelőre félek hibázni a mérettel. De a saját tapasztalatom alapján mondhatom – a babatermékek biztonságosan megvásárolhatók.

+Erősségek

Nagy választék

Olcsó

Van ingyenes házhozszállítás is

A rendelési folyamat gyors és egyszerű

Az oldalon kiválaszthatjuk a nyelvet és a pénznemet

Gyakori leárazások

Jó minőség

-Hátrányok

Nem minden termék szállítása ingyenes

Krisztian

Ajánlom

+6

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
1 Legyél az első, aki hozzászól
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments

Más vélemények

Lightinthebox fotók

2023.03.25

Lightinthebox vélemény: Hogyan vertek át engem

Sokan használják az online vásárlást, mert kényelmes és gyors. Azonban én nemrégiben kellemetlen tapasztalatot éltem át a Lightintheboxtal kapcsolatban. Ahelyett, hogy élveztem volna a vásárlási...