Lenor öblítő - vélemény

Átlag: 5 (1 szavazat)

Közzétéve 2021 május, 28 - 12:12

Lenor Spring Awakening Textilöblítő

A családom, már nagyon rég óta ezt az öblítőt használja, és szerintem nem is fogunk váltani, a többi szín is nagyon jó illatú, de ezt szeretjük a legjobban a kéket! Nagyon jó illata van, intenzív és sokáig meg is tartja az illatát, nem illan el, mint más őblítőké, a ruhát nagyon puhává teszi.  A nagyobb kiszerelést érdemes venni, mert gazdaságosabb. A Lenor Spring Awakening öblítő tökéletesen ápolja a ruhaneműt és az Anti-Age3 technológia révén még az öregedéstől is védi. A ruha nem veszíti el az alakját, nem fakul ki, és nem bolyhosodik. A LENOR öblítő még az anyag gyűrődését is csökkenti, ezáltal megkönnyíti a vasalást. Gyorsítja a szárítás folyamatát és csökkenti a statikus töltést. Az illat mosás után fokozatosan szabadul fel a nap folyamán, 12 órás viselés esetén. Jó minőségű csak ajánlani tudom mindenkinek! Nekem ez az öblítő az etalon, már évek óta! Nagyon szeretem. Ez a kedvenc illatom és márkám a mosókapszulával és mosógyöngyökkel jó az illata és nagyon sokáig érezhető a ruhákon, tökéletes és egyedülálló illat.

A Lenor Spring segít felvenni a küzdelmet a ruhák elöregedésének három jele ellen. Ezt a textilöblítőt úgy fejlesztették ki, hogy gondozza, táplálja és kímélje a ruhák szövetét már az első naptól kezdve. Anti-Age3 technológiája védelmet jelent a kinyúlás, a kifakulás és a bolyhosodás ellen; a ruhák így hosszabb ideig megőrzik mutatós megjelenésüket és frissességüket.

A Lenor textilöblítő hosszantartó frissességet kínál: a friss ágynemű élménye minden éjjel, akár egy héten át. A tavaszi virágcsokor illatába burkolt Lenor Spring leheletnyi természetes patchouli- és fehércédrus pezsdítő és élénkítő hatása rabul ejti és felfrissíti az érzékeket.. Egészítsétek ki kedvenc Lenor öblítőtöknek illatát és használjátok együtt a mosáshoz adható Lenor Unstoppables parfümgyöngyökkel! Nagyon szereti az egész család az illatát, frissességet árasztanak a ruhák több idő után is a szekrényből kivéve.

Jellemzők:

-Friss ágynemű minden éjjel, akár 1 héten át.

-Hosszantartó frissesség.

-Textilöblítő tavaszi virágillattal, valamint leheletnyi természetes pacsuli- és fehércédrus-aromával.

-Puha és kényelmes tapintásúvá varázsolja a ruhákat.

-Segít a ruhák állapotának megőrzésében.

-Csökkenti a gyűrődést, ezáltal megkönnyíti a vasalást. Lerövidíti a száradási időt és mérsékeli a ruhák elektrosztatikus feltöltődését.

Összetevők:

5-15% Kationos Felületaktív Anyagok.

Benzisothiazolinone.

Illatanyagok.

Alpha-Isomethyl Ionone.

Citronellol.

Eugenol.

Geraniol.

Hexyl Cinnamal.

Linalool.

Andrea Bóna

Ajánlom

+3

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments