Laminine - vélemény

Átlag: 4.75 (2 szavazat)

Közzétéve 2021 május, 14 - 7:07

Laminini az egészség őrzője!

Lamininit 2017 évben ismertem meg, illetve kezdtem el használni. Egy ismerősöm saját tapasztalatai győzött meg, és nem volt kérdés, hogy nekem is az egészségem a legfontosabb. A készitményt Amerikából szereztem be, és így Magyarországon a 27 %-os ÁFÁ-t kellett még fizetni, az amugy sem olcsó készitményért, hogy eljusson hozzám, de számomra az egészségem megőrzése volt a fontos. Hála, de nincsenek különösebb betegségeim, de úgy gondoltam a megőrzés és megelőzés nagyon fontos, pedig már 68 éves vagyok.

A Laminine hatása pontos és kiszámítható, ott hat, ahol a szervezetnek szüksége van rá! A Laminine-t és a Laminine OMEGA+++ a táplálékkiegészítők dinamikus kettőse. Nincs más olyan táplálékkiegészítő, amelyet szednék vagy másoknak is bemutatnék. A tökéletes egészség titkát nem pusztán feltárták, de el is magyarázták, meg is tapasztalták és ki is fejezték, mint eddig soha! Le a kalappal, ez a világ legjobb üzleti modellje és termékcsaládja. Akár jobb egészségre van szüksége, akár megőrizni szeretné az egészségét, a Laminine és a Laminine OMEGA+++ erősen javasolt bárki számára! Egészség és gazdagság egyetlen palackban, mert az egészség = gazdagság.

A Laminine természetes összetevők szabadalmaztatott kombinációjából áll, amelyek sejtek egészsége szempontjából elengedhetetlen 22 aminosav láncolatával ellátja a szervezetet. Összetétele: megtermékenyitett madártojás kivonat, tengeri fehérje, Fitoprotein. Nincsenek dokumentált esetek a mellékhatásokkal kapcsolatban. Ha az utasításoknak megfelelően szedi a Laminine tablettákat, akkor azok biztonságosak és hatékonyak, de a hatás egyénenként nagyban eltérő lehet. Kérjük, tojásallergia esetén konzultáljon orvosával. Mint minden esetben, így a Laminine esetleges hatásairól és az orvosánál érdeklődhet.

Én személyszerint a Laminini, Immune+++ és Omega készitményeket szedem, kihagyással, kuraszerüen. Kiegyensulyozott vagyok, alvásom rendbejött, az állóképpeségem, elmult a szorongásos idegességem, sokkal jobb a koncentráló képpeségem.

Nem érhető el leírás a fényképhez.                                                                                                                                                      A 21. századi élet tele van csodával, de egyben kihívást is jelent. A tudomány és a technológia évtizedekkel hosszabbította meg a várható életkort, de én jó minőségű, és nem pusztán hosszú életet szeretnék. Az egészségügy egy nagy kérdőjel Én pedig proaktív szerepet szeretnék vállalni a saját egészségem megőrzésében. Nem szeretnék többféle táplálékkiegészítőt és vényköteles gyógyszereket szedni, ha erről máshogyan is gondoskodhatom.

+Erősségek

sejt megujítás, állóképesség, szív-érrendzer, agyi funkciók javitása.

Ibolya Szalma

Ajánlom

0

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments

Más vélemények

Laminine fotók

2021.03.24

A tökéletes egészséged kulcsa!

Az évek múlásával sajnos nekem is előjöttek különböző egészségügyi gondok, így a magas vérnyomás, egyéb szív, ér rendszeri problémák. Kerestem a megoldást.Nem szerettem volna gyógyszereket szedni,...