Laminine - vélemény

Átlag: 4.75 (2 szavazat)

Közzétéve 2021 március, 24 - 18:18

A tökéletes egészséged kulcsa!


Ár : 16000 Forint

Az évek múlásával sajnos nekem is előjöttek különböző egészségügyi gondok, így a magas vérnyomás, egyéb szív, ér rendszeri problémák. Kerestem a megoldást.Nem szerettem volna gyógyszereket szedni, mert úgy gondoltam hogy természetes úton szeretném a problémáimat megoldani. Egyik kedves ismerősöm hívott fel engem telefonon, hogy van egy termék ami maga a csoda!! Először bevallom kinevettem őt, mert szkeptikusan gondolkodtam.Ő röviden tájékoztatott engem,és elmondta a saját tapasztalatait a termékkel, azaz a Laminine őssejt fokozó készítménnyel kapcsolatosan. Elmondta hogy 25 éves korunk után a meglévő ős sejtjeink a szervezetünkben úgymond elalszanak, és ez miatt lépnek fel betegségek, és egészségügyi gondok! Hiába szedünk különböző vitaminokat, ha azt a szervezetünk nem tudja jól hasznosítani ,hiszen az ős sejtjeink már nem, vagy nagyon keveset működnek, és a vitaminokat sem tudja feldolgozni.Érdeklődéssel hallgattam a beszámolóját, a termékről és amikor elmondta, a saját terméktapasztalatait,akkor kezdett meggyőzni. Beszámolt arról, hogy amióta szedi, nyugodtan alszik, és kipihenten ébred.Egész nap pörög, és nem fárad el, úgy érzi magát mint egy energia bomba, aki fáradhatatlan.A termékszedése előtt nem aludt jól, és fáradtan ébredt ami kihatással volt az egész napjára.Rendeződött a  cukra ami előtte igen magas volt és a vérnyomása is normalizálódott.

Ki faggattam hogy mennyit javasolt belőle szedni?Elmondta hogy először fokozatosan kell a szervezetet hozzá szoktatni naponta 1-2 szemmel.De ezt érdemes növelni mert a napi 3-4 szem csodákra képes a szervezetben. Én is megrendeltem és elkezdtem szedni.Az első napokban annyit éreztem hogy sűrűbben mentem  a WC re a víz hajtó hatása nálam beindult. Egész nap energetikus vagyok és nem fáradok el .nekem is a magas vérnyomásomat rendezte a termék. De nagyon sok egészségügyi problémára megoldás köztük a rákos betegeknek is nyújt segítséget, erre vannak nagyon jó terméktapasztalatok is a az interneten.Én csak javasolni tudom a termék használatát, minden embernek.Egészen a az 1 éves kortól, 100 éves korig szedhető mert csak természetes alapanyagokat tartalmaz a készítmény.Tudom a termék nem olcsó, hiszen 30 szem 16000 Ft körül van,de ha megnézzük hogy lassan csökkenthetőek a gyógyszerek, mert nem lesz rá szükségünk, akkor már nem is olyan drága. Én szedem már több mint 6 hónapja, ami egyébként egy kúrának is megfelel.Csak ajánlani tudom mindenkinek, akinek egészségügy gondja van ,de azoknak is akik megszeretnék előzni a bajt!Mert tudjuk hogy az egészség a legféltettebb kincsünk vigyázzunk rá!

+Erősségek

Nagyon komoly ős sejt aktiváló tulajdonságokkal rendelkezik.

-Hátrányok

Az ár

csilla65

Ajánlom

+1

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments

Más vélemények

Laminine fotók

2021.05.14

Laminini az egészség őrzője!

Lamininit 2017 évben ismertem meg, illetve kezdtem el használni. Egy ismerősöm saját tapasztalatai győzött meg, és nem volt kérdés, hogy nekem is az egészségem a legfontosabb. A készitményt...