Ecigi - vélemény

Átlag: 5 (2 szavazat)

Kategória: Egyéb termékek

Közzétéve 2021 április, 29 - 10:10

Joyetech Exceed D19 elektromos cigaretta vélemény

Felhasználási tapasztalat:: fél év, vagy több
Ár : 10000 Forint
Megvásárolt: link

Nagyon király a cucc!! Bátran ajánlom!! Kezdőknek óvatosan mert erős tud lenni az elején de beletudnak jönni! Ez sem egészséges, de jobb mint a sima cigaretta.

A Joyetech kezdőknek szánt elektronikus cigaretta a legjobbak közé tartozik, az Exceed D19 pedig ugyanaz. Nem csak az új e-cigaretta használók számára tervezett készlet pontosan azt kínálja, amire szükséged van, amikor átáll a normál cigarettáról – kellemes szájról tüdőre. Az Exceed D19 pontosan erre a célra készült, nemcsak nagy, 1,2Ω-os ellenállással, hanem pontosan beállítható légáramlással és keskeny szájjal is.

Az egyszerű, egy gombos működtetés biztosítja az Exceed D19 egyszerű használatát. Van egy állandó feszültség kimenet, amelynél az e-cigaretta állandó feszültséggel melegíti a tekercset. Használhat azonban közvetlen kimeneti feszültséget is. Itt az akkumulátor töltöttségi állapotától függ. Minél többet tölt fel, annál jobban felmelegszik a tekercs és annál több gőzt kap. Az akkumulátor töltöttségi állapotát és a kiválasztott üzemmódot a klearomizátor és az akkumulátor közötti háttérvilágítási gyűrű mutatja.

Az Exceed D19 klearomizátor kettős felhasználást kínál. A készlet két fűtőfejet tartalmaz. Az egyik 0,5 Ω-os ellenállással, közvetlen tüdőgőzöléshez. A második, 1,2Ω ellenállással, alkalmas a száj tüdőgőzölésére – akár egy cigaretta. Mindkét fejnél szükséges a légáramlás beállítása is. Míg egy 0,5Ω-os fejnél célszerű a légnyílást teljesen kinyitni, addig az 1,2Ω-os fejhez elegendő kinyitni a kis lyukak egy részét.

Az akkumulátor 5 gombnyomásra ki- illetve bekapcsol. A töltési idő 1-2 óra, az akkumulátor élettartama kb. 300 feltöltés.

A készlet tartalma

– 1db Joyetech Exceed D19 1500mah akkumulátor

– 1db Joyetech Exceed D19 porlasztó

– 1db Joyetech EX Coli 1,2 Ohm (MTL)

– 1db Joyetech Ex Coil 0,5 Ohm (DL)

– 1db USB kábel

– 1db Pót pyrex üveg

– Pót O gyűrűk

– Angol nyelvű használati utasítás

Andrea Bóna

Ajánlom

+3

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments

Más vélemények

Ecigi fotók

2021.04.13

+6

ha dohányzol, ez a cikk neked szól! ha nem, ne szokj rá!

NAGYON FONTOS❗❗❗ cikkünk elsődlegesen sőt főleg azoknak szól, akik dohányoznak, hozzám hasonlóan, és szeretnének egy KEVÉSBÉ káros és nem büdös alternatívát választani a dohányzás helyett, vagy...