Ecigi - vélemény

Átlag: 5 (2 szavazat)

Kategória: Egyéb termékek

Közzétéve 2021 április, 13 - 10:10

ha dohányzol, ez a cikk neked szól! ha nem, ne szokj rá!

Felhasználási tapasztalat:: fél év, vagy több
Ár : 11500 Forint
Megvásárolt: link
Vonalkód: CK-1581

NAGYON FONTOS❗❗❗

cikkünk elsődlegesen sőt főleg azoknak szól, akik dohányoznak, hozzám hasonlóan, és szeretnének egy KEVÉSBÉ káros és nem büdös alternatívát választani a dohányzás helyett, vagy leszokni a dohányzásról.

A dohányzás egy régi időre visszanyúló tevékenység, melynek RENGETEG KÁROS HATÁSA VAN!!!

a több ezer káros anyag, ami a dohány és az azt körbevevő cigaretta papír égése okán fejlődő mérgező anyagok nem csak ránk de környezetünkre is károsan hatnak , a büdös füstről nem is beszélve, amely a passzív dohányzás melegágya és a bútorok és közvetlen környezetünkre is rátapad.

egy kis történelem az E-cigaretta világáról:

“Sokan úgy gondolják, hogy Hon Lik nevéhez köthető az e cigaretta felfedezése. Ám a kínai gyógyszerész 2000-ben napvilágot látott találmánya előtt jóval, 1927-ben Joseph Robinson mutatta meg a nagyvilágnak az “”elektromos párologtató”” névre keresztelt felfedezését. Mint minden egyes termék, az e cigaretta fejlesztéséhez is rengeteg idő, megannyi szakértő, s temérdek papírmunka kellett. Az e cigaretta ötlete az 1920-as évek óta ismert, s ezalatt számtalan megoldási s kivitelezési ötlettel állt elő rengeteg szakember. Mindemellett a legfontosabb neveket nem szabad elfelejteni: Joseph Robinson, Herbert Gilbert és Hon Lik. Nekik köszönhető, az Ő munkásságuknak köszönhetően élvezheti mindenki nap mint nap az elektromos cigijét. Törekvéseiknek hála több mint nyolcvan éve már, hogy az e-cigik rohamosan fejlődnek.
1927
Joseph Robinson 1927-ben új ötlettel állt elő, s a szabadalmát elektromos párologtató névre keresztelte. Robinson így vélekedett találmányáról: “”Találmányom nem más, mint egy párologtató készülék, melyben a gyógyhatású összetevők olyan hőmérsékletre forrósodnak fel, amely által belélegzésre alkalmas gőz keletkezik, s ezáltal a készülék mindenképp alkalmas olyan személyek számára, akik az égés káros hatásai nélkül szeretnének cigizni.”” – 1927, Május 3, New York
1930
1930-ban Robinson szabadalmát elfogadták, s a találmányát forgalmazni kezdték. Mindamellett, hogy e készülék nem a cigizés alternatívájaként látott napvilágot, felépítését s dizájnját illetően sokban hasonlít a modern e-cigikhez. Épp ezért ne felejtsük el, hogy Joseph Robinsonnak van mit megköszönni a kezdeti innovációs lépéseit illetően!
1963
Herbert Gilbert 1963-ban Pennsylvania államában ismertette a világgal a “”füstmentes dohány nélküli cigaretta” fogalmát. Gilbert úgy vélte, hogy találmánya tökéletes megoldás a cigizők számára, hisz szabadalma füst- és dohánymentes, amelyet igazán kiválóvá tesz a kellemes íz, az égés veszélyének kizárása. A feltaláló hozzátette, hogy készüléke remekül helyettesíti a hagyományos cigarettát, melynek titka az ártalmatlan aromában rejlik. Találmányát mindenképp olyan eszközként látta, amely a kiáramló gőz miatt a cigarettához hasonló élményt garantál, illetve a készüléket veszélytelennek titulálta a hő elszigetelése miatt! Ezáltal mindenki biztonságban évezheti az eszköz örömeit, a káros hatások nélkül…!
1965
Gilbert találmányát 1965-ben forgalmazni kezdték, s még egy mechanikai cikkekkel foglalkozó újságban is szerepet kapott a szabadalma. A készüléke mindenképp hasonlított a modern e-cigikhez, hisz remek kombinációja volt a hőnek, a kellemes aromának s a füsthöz hasonló gőznek. Az ezt követő évek s évtizedek rohamos fejlődést eredményeztek az elektro-cigiket illetően, de az igazi áttörést Hon Lik álma jelentette…
2000, 2003, 2004
Hon Lik 2000-ben úgy nyilatkozott, hogy az e-cigi ötletét álmában gondolta ki. Álmában köhögés s fuldoklás gyötörte, közel állt a fulladáshoz, ám hirtelen az őt környékező füst köddé vállt. A álmának megvalósítása csak 2003-ban kezdődött, amikor édesapja tüdőrákban hunyt el. Mivel Lik is láncdohányos volt, mindenképp el szerette volna kerülni édesapja sorsát. Eme elhatározásnak köszönhető, hogy megvalósította az álmát, a füstből gőz lett, a tervből pedig az elektromos cigi. 2004-ben Hon Lik szabadalma napvilágot látott, amelyről úgy nyilatkozott, hogy nikotinmentest tartalmazó készülék, mely nem tartalmaz káros kátrányt. Hozzátette, hogy szabadalma mindenképp garantálja a cigizés élményét, s mindamellett nem kell tartani az égés egészségre veszélyes hatásaitól.
2006, 2007-2008, 2009
2006-ban először lehetett Európában is e-cigit vásárolni. 2007-ben és 2008-ban az elektronikus cigaretták az Egyesült Államokban is beszerezhetőek lettek. Az első nyilvános bemutatásra Las Vegasban került sor, ahol az e cigi számtalan díjat zsebelt be. 2009-től kezdve, egész napjainkig az e cigi továbbra is terjed, s több mint 1.7 milliárd dollárral járul hozzá az országok gazdaságához. Számos e-cigi márka látott napvilágot, melyek minőséget és remek aromát garantálnak. ”

a történelmi tájékoztatás az ecigaretta.eu portál forrásmunkája

a most bemutatott készülék, a Joyetech házából került ki, amely az exceed grip névre keresztelődött.

Pici kompakt, zsebben is elfér, 4ml tartállyal rendelkező kis készülék, amely tökéletesen imitálja a cigarettázás élményét, ráadásul az akkumulátora is  1000 MAH. amely egész napra kitart

Az elektronikus cigaretta KIZÁRÓLAG azoknak ajánlott, akik a dohányzás ártalmas anyagait szeretnék leredukálni és a büdös füst által okozta kellemetlen szagoktól szeretnének menekedni.

Jómagam 3 éve szívok elektromos cigarettát, és büszkén állíthatom, hogy azóta sokkal jobban vagyok, sokkal kevesebb a reggeli krákogás, sokkal kevesebb a negatív hatás.

Napi 60 szál cigarettát szívtam, és nyilván tudom, hogy a tüdő eredendően a levegő beszívására és nem cigaretta és még csak nem is e-cigi folyadék gőz bejuttatására van, de ha már cigarettázol, ez a megoldás egy KEVÉSBÉ káros alternatíva lehet, és segíthet akár a fájdalom mentes leszokásban is a dohányzásról.

MÉG EGYSZER és NEM ELÉGSZER

írom, hogy az E-Cigaretta sem egészséges, de a saját tapasztalatom, és más Vaper és Vaperina kollégáktól is ugyan ezt a visszajelzést kaptam, Eme vélemény senkit se buzdít arra, hogy ha például nem cigarettázol, akkor ezt szívhatod. sőt, javaslatunk, hogy ha teheted, és még nem szoktál rá, semmilyen ilyen termékre ne szokjál rá, mert nincs rá szükséged.

+Erősségek

pici, kompakt, zsebben is elfér

4 ml tartály kapacitás, így egész nap kitart.

cserélhető a porlasztó benne, így ha már égettnek érzem az ízt, gyorsan és egyszerűen tehetek bele új kazánt.

lufix

Ajánlom

+1

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments

Más vélemények

Ecigi fotók

2021.04.29

Joyetech Exceed D19 elektromos cigaretta vélemény

Nagyon király a cucc!! Bátran ajánlom!! Kezdőknek óvatosan mert erős tud lenni az elején de beletudnak jönni! Ez sem egészséges, de jobb mint a sima cigaretta. A Joyetech kezdőknek szánt...