Véleményeim.hu - vélemény

Átlag: 5 (4 szavazat)

Kategória: Honlapok

Közzétéve 2020 szeptember, 26 - 15:15

Hogy hogyan és mennyit keresek a velemenyeim.hu honlapon? Vélemények ételekről, ruhákról, kozmetikumokról, üzletekről, de még a takarítóról is. Minden, amit a honlapról tudni kell.

Üdvözlöm!

Elhatároztam, hogy elmesélem, hogyan keresek pénzt az interneten közzétett véleményeimmela velemenyeim.hu honlapján.

Gondolom, mindannyian láttak már olyan cikket, amely véleményt tartalmaz termékről. Ha alaposan megnézik, láthatják, hogy mind a velemenyeim.hu webhelyről származnak.

Ezen a napon eszerint jelentős számú ember lapozta át a velemenyeim.hu hírcsatornába bekerült személy véleményét, mellyel a szerző akár 3000 forintot is megkereshet, ha érdekes témáról ír.

De nézzük is meg, mi is az a velemenyeim.hu?

Ez egy olyan honlap, ahol mindenki közzéteheti véleményét bármilyen termékről, könyvről, filmről, autóról, webhelyrőlamennyiben mindezeket látta vagy használta.

A megírt vélemény megtekintése után 0,2 forint érkezik a számlájára.

Kevésnek tűnik?

Higgye el, ha a téma népszerű, akkor akár egy értékeléssel több ezer forintot is kereshet.

Elárulom a jövedelmező témák titkát (mivel én magam nem írok róluk a túlzott visszafogottságom miatt, nem sajnálom megosztani):

1. Hajápolás (milyen eszközökkel, szerekkel regenerálta haját, növesztette hosszúra).

A samponok nem tartoznak ide! Persze vannak olyanok, akiknek véleményét sokan olvasták, de az enyémet nem nagyon.

2. Diéta és fogyókúra (nagyon sok ágazata van a diétának: a ketogén diétától a „tojás” diétán keresztül egészen a sajátig).

Igaz, a dobogós helyekről nehéz kiszorítani az öreg rókákat, mivel most a velemenyeim.hu értékelése igazságosabb lett, és az én személyes véleményem szinte minden témakörbenaz első három helyet foglalják el a népszerűségi listán, annak ellenére, hogy ugyanezen termékekre érkezett 60-70 más vélemény is

Igaz, a dobogós helyekről nehéz kiszorítani az öreg rókákat, mivel most a velemenyeim.hu értékelése igazságosabb lett, és az én személyes  véleményem szinte minden  témakörbenaz első három helyet foglalják el a népszerűségi listán, annak ellenére, hogy ugyanezen termékekre érkezett 60-70 más vélemény is

Partneri kapcsolat 

A webhelyről akár minden nap le lehet venni a megkeresett pénzt, a lényeg, hogy legalább 10.000 forint legyen a számlán.

A kezdőknek persze nem lesz elég egy-két nap ahhoz, hogy a minimális összeget megkeressék.

Milyen más témák lehetnek még népszerűek?

Én személy szerint gyógyszerekről, ételekről, különféle intézményekről (McDonald’s, KFC) és élelmiszerboltokról szoktam írni.

Szinte mindegyik üzletláncról és kávézóról megírt vélemény bekerül a legolvasottabbak közé, ez pedig jó esélyt ad egy nagy kapásra.

Nemrégiben megírtam a véleményem egy szórakozóhelyről, mely előbb a legjobb 6 közé került be, majd a 24 legjobb közé, é

s egy egész napig ott is maradt. Másnap pedig kiderült, hogy ez az egy vélemény 15.000 forintot hozott a konyhámra!!!

Miután pedig néhány linket is megosztottam benne  (legfeljebb 6-ot lehet), még bónuszt is kaptam! Összegezve, csak ezzel az egy véleménnyel majdnem 20.000 forintot kerestem. Szerintem ez nem is olyan rossz.

Ezen felül, a honlapon nemrégiben bónuszokat kezdtek felszámítani minden egyes véleményért. S ha nálam ezek nem is olyan terjedelmesek -mivel én javarészt élelmiszerekről írok-, viszont akik kozmetikumokról, utazásról és műszaki cikkekről írnak (természetesen fotókkal), akár 500 forintot is kereshetnek egy-egy vélemény megírásával!

A honlapon vannak olyanok, akik egy hónap alatt 30-50 ezer forintot is keresnek, ami pedig nem is jelent napi  8 órás, de még csak  4 órás elfoglaltságot sem. Én a legtöbb esetben mindössze napi 1-2 órát szánok rá (fotózással együtt).

Manapság nagyon keveset foglalkozom ezzel, csak 1-2 véleményt teszek közzé havonta.

S ez még nem minden!

Sok gyártó bocsájtja rendelkezésére portékáját a velemenyeim.hu szerzőinek, egyőszinte, fényképes áttekintésért.

Nekem is többször ajánlottak már fel termékeket: szalámit, egészéges táplálékot, kertészeti eszközöket (mivel ezekről a témákról szoktam   írni). Ilyenkor privát üzenetben vették fel velem a kapcsolatot.

Sőt, maga a szerző is írhat a gyártónak, ha  szeretné megkapni a terméket egy véleményért cserébe. Általában szívesen fogadják az ilyen ajánlatot.

De nem csak az olcsó termékeket, hanem azokat is, amelyek például több, mint 50 000 forintba kerülnek. Így néhány véleményért cserébe (de ne feledje, hogy az áttekintéseknek őszintének, részleteseknek kell lenniük, saját fényképekkel) akár 20-30 ezer forintnyi terméket is kaphat havonta.

A fentiek alapján a velemenyeim.hu honlapján  már 3 módszerrel is kereshet: 

– a vélemények megtekintéséért járó díjjal

– bónusszal minden egyes véleményért

– mintatermékekkel (természetbeni jövedelem)

A keresés pedig nem igényel anyagi befektetést, hiszen írhat véleményt egy weboldalról, filmről, amely ingyenesen elérhető, egy könyvről, vagy akár a Qjob.hu honlap szakembereiről is! 🙂

Ne hagyja veszni a lehetőséget, hogy feltöltse malacperselyét – regisztráljon most a velemenyeim.hu  oldalon!

Роман.Л

Ajánlom

+6

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments

Más vélemények

Véleményeim.hu fotók

2022.05.16

Szépítőszerek!

Nem kell azonnal a kozmetikushoz szaladni, illatszer üzletekben keresgélni, otthon is találhatsz olyan élelmiszereket amelyek megoldhatják a gondjaidat, problémáidat! A konyha, a kamra tele van...
Véleményeim.hu fotók

2021.04.27

Egy remek lehetőség az online üzleted szempontjából

A véleményem.hu egy olyan oldal, ami egy darab termék/szolgáltatás-élmény, illetve -tapasztalat megosztása után 500 ft-ot fizet neked, a bejegyzésed megtekintése után pedig további 5 ft/megtekintés a...
Véleményeim.hu fotók

2021.04.26

Most csatlakoztam csak ehez az oldalhoz,de már most tetszik,elsőnek nemtudtam milyen oldal ez,de kiprobáltam és nagyon tetszik,ha tudok hivok meg ismerösöket hogy ők is megismerhessék ezt a jo kis...