Véleményeim.hu - vélemény

Átlag: 5 (3 szavazat)

Kategória: Honlapok

Közzétéve 2021 április, 27 - 10:10

Egy remek lehetőség az online üzleted szempontjából

Felhasználási tapasztalat:: néhány nap
Megvásárolt: link

A véleményem.hu egy olyan oldal, ami egy darab termék/szolgáltatás-élmény, illetve -tapasztalat megosztása után 500 ft-ot fizet neked, a bejegyzésed megtekintése után pedig további 5 ft/megtekintés a jutalmad. Vagyis pénzt kapsz a tapasztalataid átadásáért cserébe! De belegondoltál már abba mélyebben, hogy mit kapsz vele még?

Ha online üzleted van, akkor nyilván termékekkel foglalkozol, amelyeket magad is használsz és szívből ajánlasz, mert meggyőződtél róla, hogy milyen remek kis cuccok. Igaz? De miért nem osztod meg a tapasztalataidat az ismerőseiddel is, ezzel növelve a szuper kis termékeid iránti keresletet, ezen kívül pedig a potenciális célközönséged feléd való elköteleződését is!?

A közösségi média oldalaidon építed az énmárkád, vagy ha jobban tetszik, akkor a személyes márkád, és sok esetben “link marketinggel” is dolgozol. Hiszen használod a linktr.ee-t is, számtalan esetben látom, amelyre felvezeted a fontos tudnivalók elérésére mutató linkjeid. A “Ki vagyok én?”, “Az én miértem”, “Az én küldetésem”, stb. mellé azonban elfér “Az én kedvenc termékem” link is, ugye? Miért ne olvassa első kézből, a te személyes tapasztalatodat egy arra tévedő, miközben az közösségi oldaladon böngészik, ahova valamilyen módon már amúgy is bevonzottad!?

Ha még nincs weboldalad, ahova forgalmat generálhatnál, amiből esetleg bevételed is lesz, mert úgy van felépítve a hozzá tartozó bloggal, értékesítési tölcsérrel, és egyebekkel együtt, ahogy az a nagy könyvben meg van írva, akkor a linktr.ee ugyan helyettesítheti annak bizonyos funkcióit (például a “Rólam” részt), de bevételed nem igazán lesz belőle. Ez vonatkozik a vásárló- és az ügyfelszerzésre is! Egyszerűen nem feltétlenül erre van kitalálva!

A véleményeim.hu szerintem azonban kepes magát a blog szekciót helyettesíteni, igaz kicsit másképpen. 

Először is: ez a lehetőség egy roppant elegáns módja annak, hogy megmutasd véleményed. Könnyen kezelhető a felülete, és egyszerű, de igényes megjelenést kölcsönöz a bejegyzésednek. Ingyen! Plusz még feliratkozókat is gyűjthetsz, akik téged keresnek majd meg, ha úgy van! Szintén ingyen!

Másodszor: fizet neked. Ahogy már korábban is írtam, a “link marketing” akkor tud anyagilag jövedelmező lenni, ha komoly weboldal, vagy legalábbis minimum egy sales page, áll az egyes linkek mögött, amelyek eladnak, mert úgy vannak felépítve, összekapcsolva, stb. Viszont ha már amúgy is használod, akkor miért ne úgy használd, hogy abból hosszú távon esetlegesen valós előnyöd is származzon!?

Ne habozz! Írd meg tapasztalataidat, és amellett, hogy másokat elkötelezel a termékeid és magad iránt, zsebeld be a jutalmadat is! A pénzkereseti lehetőséggel kapcsolatos bővebb infókért pedig böngészd át az oldat, vagy írj nekem nyugodtan, segítek!

Anna Molnár

Ajánlom

+3

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments

Más vélemények

Véleményeim.hu fotók

2021.04.26

Most csatlakoztam csak ehez az oldalhoz,de már most tetszik,elsőnek nemtudtam milyen oldal ez,de kiprobáltam és nagyon tetszik,ha tudok hivok meg ismerösöket hogy ők is megismerhessék ezt a jo kis...
Véleményeim.hu fotók

2020.09.26

+2

Hogy hogyan és mennyit keresek a velemenyeim.hu honlapon? Vélemények ételekről, ruhákról, kozmetikumokról, üzletekről, de még a takarítóról is. Minden, amit a honlapról tudni kell.

Üdvözlöm! Elhatároztam, hogy elmesélem, hogyan keresek pénzt az interneten közzétett véleményeimmela velemenyeim.hu honlapján. Gondolom, mindannyian láttak már olyan cikket, amely véleményt...