Két Kakas Húsbolt - vélemény

Átlag: 5 (2 szavazat)

Kategória: Weboldalak

Közzétéve 2021 június, 14 - 16:16

Hentesbolt online az otthonodban


Megvásárolt: link

Mostanában nem volt célszerű családostól kimozdulni itthonról, így általában a férjem intézte a bevásárlást. Sajnos húsügyben általában nem járt sikerrel. Volt olyan hónap, amikor négy különböző boltban nem kapott húst, és amikor én is kijutottam ugyanezt tapasztaltam. A facebook dobta fel a Két Kakas Húsbolt hirdetését és mivel nagyon jók voltak a kommentek kipróbáltuk.

A legnagyobb meglepetésemre nagypénteken hozták ki a megrendelt árut, és mint kiderült, ha esik, ha fúj, ha ünnep van ők szállítanak. Csirkemellet szoktunk itthon leginkább fogyasztani így abból rögtön öt kilót rendeltem. A felét kockázva, a másik felét szeletelve kértem. Maga a húsáru gyönyörű és friss volt. Én itthon semmilyen kétes darabot nem hagyok a húsban, így számunkra nem jó megoldás sem a kockázás, sem a szeletelés. A második alkalommal már egész mellett rendeltem, amit a saját szám íze szerint tudtam feldolgozni és így minden rendben volt.

Két nagyobb rendelésen vagyunk túl és mind a két alkalommal kifogástalan árut kaptunk. A második körben már karajt is rendeltünk, aminél szintén az én tudatlanságomból adódóan nem kértem szeletelést, így egy nagydarabot kaptunk egybe. Nem vagyok ugyan kezdő háziasszony már, de a húsok terén még nincsen nagy tapasztalatom.

Fizetni lehet kártyával és szép kártyával is viszont csak akkor, amikor megérkezik a futár. Összeállítod a kosaradat, aminek a végén látsz egy összeget, ezután a hentes állítja össze a kért árut és hol pluszba, hol mínuszba, de eltérnek a pontos rendeléstől. A hentesboltban vásárolva is szokott előfordulni, hogy azt mondja a hentes „tíz dekával több lett maradhat?” és akkor az esetek nagy részében szerintem erre azt mondják az emberek, hogy persze. Egyébként nem vészes olyan ötszáz és nyolcszáz forinttal tért el a tényleges végösszeg a leadott rendeléstől.

A kiszállítás nagyon gördülékenyen zajlik, ami elsőre nagyon meglepő volt számomra. Este olyan nyolc és kilenc óra között adtam le a megrendelést, és mivel bepipálhattam, hogy nagypénteken hozzák ki és azt, hogy bármikor át tudom venni így ezt választottam. A rendelésem nagypénteken nyolc óra előtt itt volt. Még szerencse, hogy két kisgyerek mellett nem igen alszom sokáig különben álmomból ébresztett volna a futár. Több szállítási időzóna közül választhatsz. Második alkalomra délelőtti szállítást kértem, és valóban kilenc és tíz között érkezett az áru, ami barátibb volt.

Az árak tekintetében szerintem verhetetlenek. Mindig vannak akciók és például bármikor mentem fel az oldalra a csirkemell a legtöbb multinál olcsóbb áron volt, és ha hozzáveszed azt is, hogy szép és friss árut kapsz akkor nem kérdés, hogy honnan érdemes rendelni. Elsőre én is szkeptikus voltam, hogy látatlanban veszek húst, de most már nem járnám térdig a lábam akciós csirkemell után kajtatva az üzletek hűtőpolcain.

Kedvező árak, széles választék, nagyon gyors kiszállítás, korrekt minőségű áru. Nagyon boldog vagyok, hogy a facebook feldobta nekem ezt a hirdetést és azóta is ajánlom, akinek csak tudom a Két Kakas Húsboltot, ami egyébként Szigethalomról szolgálja ki a vevőit online és személyesen is.

+Erősségek

jó árak

széles választék

minőségi áru

Пользователь сайта

Ajánlom

+1

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments

Más vélemények