Cassandra Clare – Csontváros - vélemény

Átlag: 5 (2 szavazat)

Kategória: Egyéb könyvek

Közzétéve 2021 április, 26 - 10:10

Fantasztikus, kalandos könyv

Hatalmas a könyv körülötti felhajtás, és ez engem mindig is félelemmel töltött el. Sokszor halogattam, mert nem egy rövid olvasmány, de hálistennek rávettem magam és végig olvastam, szerencsére pozitiv élményekkel gazdagodtam. A fülszöveg és a cimkék alapján nem tudtam eldönteni, mennyire áll közel hozzám az alvilág és az árnyvadászok világa. Most már elmondhatom, hogy megkedveltem és megkaptam mindent amit kerestem. Volt itt akció, izgalom, pörgés, szerelem, idegeskedés, és még egy rakás érzelem. Alapvetően elég egyszerű csavarokkal dolgozik az irónő, valahogy sejtettem, hogy SPOILER. Viszont, egyáltalán nem számitottam arra ott a végén… SPOILER

Nyilván nem egy krimivel van dolgunk, ezért nem hozom fel negativ jelzőként azt, hogy előbb megsejtettem azt ami történni fog, és ezáltal nem döbbentem le.

A szereplők közül egyiket se tudtam még a szivembe zárni, viszont Simon-t gyűlölöm. Életképtelen, idegesitő, egy utolsó papucs pincsikutya keveréke…GYŰLÖLÖM! FÚJ!

Ahhoz képest, hogy ez egy bevezető kötet egy hosszú sorozatba nagyon eseménydús, és hatalmas utat tettek meg a szereplők A-ból B-be.

Amint időm engedi, biztosan folytatni fogom és remélem továbbra is hozni fogja az elvárt szinvonalat!

Ravasz Attila

Ajánlom

0

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments

Más vélemények

Cassandra Clare – Csontváros fotók

2021.03.09

Kellemesen ellazít,és kiszakít a mindennapok monotonításából.

Cassandra Clare Csontváros című könyvévvel, a kötetből készült sorozat végignézése után ismerkedtem meg. Sosem egyszerű, amikor egy könyvből adaptált film vagy sorozat előtt/után...