Minecraft - vélemény

Átlag: 5 (2 szavazat)

Kategória: Gyerek - egyéb

Közzétéve 2021 április, 28 - 10:10

Én még felnőtt fejjel is szívesen játszom ezzel a játékkal.

Én még felnőtt fejjel is szívesen játszom ezzel a játékkal mikor egy kis kikapcsolódásra vágyom hisz a képzelet itt nem szabhat határokat ha épp kedved van építhetsz magadnak házat amit folyamatosan bővíthetsz majd mikor lehetőséged nyílik egy kis játékra ismét, vagy épp állatokra vadászol amik különböző termékeket adnak neked majd például a póktól pókhálót lehet szerezni amit majd feltudsz használni mikor az íjat készíted. Én a túlélő módért rajongok nagyon hisz ott mindent te állítasz elő amire szükséged van a játék során. Mikor a kislányom szeretne a Minercraft-tal neki a kreatív módot szoktam beállítani hisz itt már minden megtalálható és a karakterek nem éhezhetnek és nem halhatnak meg. Mi nagyon élvezzük ezeket a perceket amiket ezzel a játékkal játszunk hisz itt fejlesztjük a kreatív képességeinket is.

De több fajta módban játható a játék:

-Túlélő mód

-Kreatív mód

-Kaland mód

-Szemlélő mód

-Többjátékos mód

A nagy rajongók már nem csak a játékkal tudnak játszani hanem különböző Minercraftos dolgokat is tudnak vásárolni maguknak ágyneműhuzatot, pólót, törölközőt, műanyag étkészletet a kis gyereknek, párnát és még sok minden más is megtalálható a neten ezzel kapcsolatban ha valaki nagyon rajongana ezért a játékért.

De ha ügyes vagy még te is készíthetsz gyermekednek esetleg karton papírból egy Minercraftos kardot egyszer én már csináltam ilyent a kislányomnak és nagyon örült az ajándéknak.

+Erősségek

Remek kikapcsolódás kicsiknek és nagyoknak

Kobold

Ajánlom

+1

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments

Más vélemények

Minecraft fotók

2021.04.13

Kortalan építős, túlélős videójáték 3D-ben

Nagyobbik fiam mutatta meg először ezt a legó szisztémára épült 3D-s videójátékot. Azonnal megtetszettek a kimondottan gyerekbarát színek, figurák, és a szisztéma, miszerint építeni kell, majd ezen...