- vélemény

Átlag: 4.5 (1 szavazat)

Kategória:

Közzétéve 2021 november, 15 - 14:14

Élmény a vele való játék!

Ez a laptopot komoly játékra és valódi tartósságra tervezték. A legújabb 10. generációs Intel Core CPU-val és a GeForce GTX GPU-jával szerelték. Ezzel elérték, hogy az akciódús játékmenetek gyorsak legyenek, folyamatosak és teljesen telítik a 144 Hz-en működő IPA szintű kijelzőt. Az elődjeinél kisebb és hordozhatóbb készülékházzal rendelkezik. Az akkumulátora kimagasló akkumulátoros üzemidőt biztosít. Hatékony öntisztuló hűtése van és a TUF jellegzetes, katonai szintű tartóssága teszi ezt a harcedzett laptopot igazán erőssé.

Még a rendkívüli erőforrásigényes feladatok is gördülékenyen futnak rajta. A CPU 6 magos és 12 szála könnyen megbirkózik mindennel a kemény, többfeladatos munkavégzéstől kezdve a hatalmas multimédia projektekig és a pörgős multiplayer játékokig. Videokártyája a legnagyobb képfrissítési aránnyal javítja a játékélményt. A nagy teljesítményű memória felturbózza a teljesítményt 10%-kal, így válaszkészebb élményben lehet részünk, nagyobb lesz a sávszélesség, ez lehetővé teszi, hogy egy időben tanuljunk, streameljünk és böngésszünk a neten.

A TUF Gaming név kiérdemléséhez a laptop sikeresen teljesítette a legszigorúbb MIL-STD-810H akkumulátortesztet. Jól bírta az extra rezgéseket, páratartalmat és extrém hőmérsékletet, bírja a véletlen ütődéseket és hétköznapi koccanásokat is.

Négy kivágással ellátott, két továbbfejlesztett hangszóróval szerelték az előző generációhoz képest 1,8-szor több hangot bocsát ki 2,7-szer mélyebb basszussal, így igazán gazdagabb hangélményt tud nyújtani. 7.1-csatornás virtuális surround hangzást nyújt a színházi minőségű hangzásért sztereó headset használatakor. Jobban élvezhető a többszólamú zenei előadás. Zenékhez, filmekhez és játékokhoz megfelelő 8 előre beállított móddal optimalizálhatjuk az élményt, a beépített hangszínszabályozóval elvégezhetjük a finomhangolást.

Hűtése is kiváló, több hűtőcső és 3 hűtőborda vezeti el a hőt a fő komponensektől és egyenletesen oszlatja el. De ettől függetlenül mindenképpen ajánlott a hütőtálca, mert egy idő után felmelegszik a készülék.

Persze mikor jómagam is laptop vásárlás előtt álltam rengeteg kérdést tettem fel magamnak annak függvényében, hogy kinek, milyen célra és mekkora összeget költenék rá. Szerettem volna, ha nagyobb játékok is futnának rajta, de irodai célokra is kiváló legyen, ezért ennél a gamer laptopnál tettem le a voksom. DE ugye a gamer laptopokban is többfajta volt, én az ASUS márkát kedvelem. Hardcore szintű gépet választottam a határ itt már a csillagos ég.

+Erősségek

Gyors, könnyű

Buksika

Ajánlom

+3

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments