Digi Mobil - vélemény

Átlag: 4.75 (2 szavazat)

Kategória: Szolgáltatók

Közzétéve 2021 április, 26 - 10:10

Digi Mobil – Legjobb szolgáltató! – Nyugodtságot ad

Felhasználási tapasztalat:: fél év, vagy több

Régen Telekomnál voltam Domino kártyás. A Telekomnál, körülbelül 2-3 havonta kellett feltölteni a telefont legalább 1500Ft-al. Nekem a legolcsóbb netem volt bármikor felhasználható adatkerettel. 25Ft-os percdíjon tudtam beszélni róla. Ezért nem igen szerettem vele telefonálni. Inkább próbáltam csak netezésre használni. De sajnos itt mindig féltem, hogy elfogy az adatkeretem, nem győztem tölteni fel, hogy mindig legyen elég adatforgalom. Volt, hogy többször is + adatforgalmat is kell vennem. Aztán a cégemtől kaptam egy korlátlan beszélgetős SIM-et  (Vodafone) és 1Gb-os mobilnettel. Így hát, 4havonta, vagy hogy fel kellett tölteni, 1500Ft-al, hogy ne szűnjön meg a saját számom, amit már akkor is legalább kb. 10 éve használtam.Majd jött a DIGI Mobil és azonnal szinte átvittem a számom, természetesen, elvásároltam a Telekomos megmaradt egyenlegemet és lehasználtam róla mindent. A DIGI Mobil átvitele eléggé könnyen zajlott, igazából mivel Domino kártyás voltam, ezért csak jeleztem a DIGI ügyfélszolgálatán, hogy szeretném áthozni a számom hozzájuk. (Teszt időszak alatt). Mondta, hogy megoldható 1 nap az átfutási ideje. Át jöttem, azóta csak a DIGI Mobil netét használom, nekem a 15Gb mobilnet és 200 percdíjas csomagom van. Nem kell félnem attól, hogy elfogy az adatkeretem. Ezen kívül, ha a 200 percdíjat letelefonálom. 4Ft-os percdíjon beszélhetek tovább.:)  Akinek esetleg nem lenne elég a 15Gb-os adatforgalom annak van egy ugyanolyan áron lévő csomag 30Gb adatforgalommal, a lényeg, viszont ott nincs percdíj belefoglalva.

Ha van már DIGI-s szolgáltatásod akkor 1000Ft/hó/csomag, ha nincs akkor 1500Ft/hó/csomag

Van gyermek csomag is 500Ft/hó-ért, de csak 1 lehet/előfizető, illetve szükséges hozzá egy felnőtt csomag. A Junior csomagnál 10Gb mobilnet van, percdíj nincs. SMS 21Ft mindegyik csomaggal. Itt Szeged és környékén szinte tökéletes a lefedettség. Mindenhol folyamatosan építik ki a hálózatot.

+Erősségek

Olcsó

Szeged és környékén tökéletesen működik.

Egyre több helyen építik ki a hálózatot

-Hátrányok

Sok helyen még nem működik tökéletesen

raptor666

Ajánlom

+1

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments

Más vélemények

Digi Mobil fotók

2021.01.06

Digi Mobil – az én véleményem

A T-mobile, Vodafone és Telenor a telekommunikáció óriásai, akik a kezdetektől uralják a Magyar piacot. Az árakat nagyjából egységesen tartják, a lefedettség is nagyon hasonló, tulajdonképpen ezek a...