Digi Mobil - vélemény

Átlag: 4.75 (2 szavazat)

Kategória: Szolgáltatók

Közzétéve 2021 január, 06 - 19:19

Digi Mobil – az én véleményem

Felhasználási tapasztalat:: több mint 1 hónap

A T-mobile, Vodafone és Telenor a telekommunikáció óriásai, akik a kezdetektől uralják a Magyar piacot. Az árakat nagyjából egységesen tartják, a lefedettség is nagyon hasonló, tulajdonképpen ezek a cégek nem is versenyeznek egymással, kiegyeztek és élvezik a háborítatlan piacot. Ennek az állóvíznek a megbolygatásával próbálkozik most a Digi, a Digi Mobil szolgáltatással. Ez korábban csak a Digi Tv és Internet előfizetői számára volt elérhető INGYEN, úgymond teszt üzemmódban, viszont 2021-től kiléptek a nyílt piacra és megnyitották a szolgáltatást a teljes lakosság felé.

Aggodalomra ad okot a hatóságok akadékoskodása a hálózatépítés és a verseny terén. Bezzeg a három óriás áraival kapcsolatban már nem ennyire buzgók. Úgy gondolom különböző módszerekkel akadályozzák a Digit ami miatt nem tud frekvencia pályázatokon elindulni. Ha ez nem így lenne, akkir lehet, hogy már itt is megismétlődött volna a román példa, ahol ugyanis a Digi megjelenése és népszerűsége miatt a telekommunikációs óriások kénytelenek voltak árakat csökkenteni. De hát kinek kell olcsó és gyors szolgáltatás, inkább tartsuk életben az elkényelmesedett őskövületeket és fizessünk többet.

Digi mobil lefedettség

Sajnos egyenlőre még nem teljes a Digi lefedettsége így vidéken nem is túl stabil a működése mind telefonálás, mind pedig mobilinternet terén, viszont Budapesten és környékén egész megbízható és stabil a szolgáltatás, a hívások nem akadoznak, az internet megfelelő sebességgel működik.

Digi mobil árak

A Digi hivatalos weboldala szerint a mobilelőfizetési áraik a következők szerint alakulnak:

Ahogy az látható az árak egyenlőre nagyon alacsonyak és kedvezőek, főleg azok számára, akik a Digi más szolgáltatásaira már korábban is fel voltak iratkozva. A csamagok 1500/1500/1000 Forintba kerülnek 15/30/10 Gb mobilnettel. A hívás díja mnden csomag esetében 4 Ft/perc, míg az SMS 21 Ft/sms.

Úgy gondolom, még ha nem is tökéletes egyenlőre a szolgáltatás érdemes őket támogatni a régi nagy cégekkel szemben, hogy egy a lakosság számára kedvezőbb piaci helyzet álljon fent.

+Erősségek

Olcsó

Városokban megbízható

-Hátrányok

Hiányos lefedettség

Krisztian

Ajánlom

+5

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments

Más vélemények

Digi Mobil fotók

2021.04.26

Digi Mobil – Legjobb szolgáltató! – Nyugodtságot ad

Régen Telekomnál voltam Domino kártyás. A Telekomnál, körülbelül 2-3 havonta kellett feltölteni a telefont legalább 1500Ft-al. Nekem a legolcsóbb netem volt bármikor felhasználható adatkerettel....