Közzétéve 2021 augusztus, 02 - 13:13

Dell laptop 2in1 tablet is egyben.

Felhasználási tapasztalat:: több mint 1 hónap
Ár : 243000 Forint
Megvásárolt: link

Először mikor megláttam ezt a terméket egy webáruházban, akkor kicsit húzódoztam tőle, mert a kijelző mérete bár kicsi, de mivel a márkát ismerem, ezért a márka szempontjából kifogástalannak ítéltem. Aztán amikor megvásároltam, a méretéhez képest pozitívan csalódtam. Mivel nagyon gyors, bár DVD olvasó nincs benne, de ez egy cseppet sem zavar, de irodai használatra, videók nézésére, zenék lejátszására kifogástalanul használható. Na ész az internetezéskor nagyon gyorsan betöltődnek az oldalak. És a FULLHD kamerájának köszönhetően jobb képeket lehet vele készíteni, mint egy nagyobb testvérével.s ráadásul könnyen hordozható, mivel egy hátizsákban is elfér, nem kell külön laptop táskát venni hozzá.Összességében én csak pozitív eredménnyel záruló értékelést tudok adni neki, ami egy 10-es skálán 10-es értékelést kapna minden tekintetben.

Ezt azért mondom, mert:

2 az egyben szórakoztatásra tervezve.

Szebb látvány: élvezze a nagy betekintési szög nyújtotta rugalmasságot, amelynek köszönhetően mindenki a képernyő köré gyűlve nézheti a legújabb népszerű videókat.

Káprázatos kép: a keskeny keretes HD, vagy FHD felbontású kijelző nagy képernyő-váz arányt biztosít és lenyűgőző élményt nyújt.

Több használati mód: válassza ki, melyik használati mód a legmegfelelőbb az adott aktivitáshoz sátor vagy állvány módban repülőgépen élvezheti a filmeket, vagy kiteheti a számítógépet a konyhaasztalra, hogy a gyerekek rajzfilmeket nézhessenek. A táblagép üzemmód még a hagyományos laptop módnál is kényelmesebb, használatot biztosít, így egyszerűbben rápillanthat a közösségi médiára, vagy böngészhet az interneten.

Megbízható csatlakozási lehetőségek: az új 802.11.AX vzeték nélküli protokollnak – más néven wifi 6-nak – köszönhetően az Inspiron 2az1-ben minden eddiginél jobb Wi-Fi-s átviteli sebességet hatótávolságot és megbízhatóságot nyújt a kávézókban és más forgalmas helyen. Ráadásul a hotspotoktól nagyobb hatótávolságot biztosít.

Adatvédelem: akár egész nap a számítógépe előtt ülhet, új kamera reteszünk védelmet biztosít a betolakodók ellen.

Menő színek, modern kényelem: merüljön el a luxus kialakításban a titánszürke színnek és az aluminium fedélnek köszönhetően Élvezze a letisztult kialakítású belső borítást a zsanérba épített szellőző nyílásokkal és a billentyűzetbe épített főkapcsoló gombbal.

Rajzolhat és írhat az elérhető aktív tollal amely vázlatok, feljegyzések készítésére valamint a zökkenőmentes és kényelmes írásra lett kitalálva. A toll csak az FHD kijelzővel ellátott modellekkel kompatibilis.

Egyszerű hozzáférés: A laptopot egyszerűen bekapcsolhatja a fedél kinyitásával, majd egy érintéssel bejelentkezhet. A fedél-nyílás érzékelő még hibernálás vagy kikapcsolt állapot esetén is azonnal elindítja a laptopot. A bekapcsoló gombon egyes modelleknél újjlenyomat-olvasó is található és a Windows Helló segítségével a bejelentkezés egyszerű gyors biztonságos.

Az opcionális háttérvilágítással ellátott billentyűzettel könnyedén gépelhet gyenge fényviszonyok között is, böngészheti kedvenc tartalmait késő éjszaka az ágyban vagy éjjel a repülőn ülve.

+Erősségek

Méret

Gyorsaság

Processzor típusa

Memória mérete

hordozhatóság

Akkumulátor teljesítménye

nagyzsoltev

Ajánlom

0

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments

Más vélemények

Dell Inspiron 5406 2in1 14″ FullHD Touch laptop, Intel Core i3-1115G4, 4GB, 256GB SSD, Intel Graphics, Windows 10, Magyar billentyűzet, Szürke fotók

2022.05.16

Samsung laptopom kálváriája!

Szeretnék most termékértékelést végezni a SAMSUNG típusú laptopommal kapcsolatban, valamint leírni ezen gép kálváriáját is.Már több mint 10 éve vásároltam meg, 156 ezer forintért a SAMSUNG RV 510 -es...