Bonprix - vélemény

Átlag: 4.75 (2 szavazat)

Közzétéve 2020 december, 08 - 17:17

BonPrix.hu – online ruhabolt – csak cipőket rendelek oda, de nagyon-nagyon elégedett vagyok a minőséggel

Felhasználási tapasztalat:: fél év, vagy több

Időhiány és állandó munkahelyi foglalkoztatás miatt gyakran vásárolok online áruházakban … Az első pár évben csak a hibáimból tanultam. Amilyen online áruházakat nem látogattam meg, akkor leginkább egy “disznót a piszkában” vesz. Nem titok, hogy a dolgok fényképei gyakran nem felelnek meg a valóságban az eredetinek. 

BonPrix – Egy új ruhaüzletet csak egy új cipő miatt látogatok, több évad óta új ruhákat vásárolok ott, mégpedig csak cipőket. Éppen tegnap kaptam egy csomagot, amelyben csodálatos farmercsizmát kaptam … A valóságban még hűvösebbek is, mint a fotón … A csizmával együtt kaptam egy új mini katalógust, nem szeretek katalógusokon keresztül rendelni, valamilyen oknál fogva minden gyorsabb az interneten keresztül. A szállítási idők is optimálisak, fizetek, ha postai úton kapom meg, minden időben érkezik a csomag elküldésével kapcsolatban, SMS-ben értesítenek.

+Erősségek

gyors szállítás

árak

-Hátrányok

csak jó cipő

Sándor

Ajánlom

0

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments

Más vélemények

Bonprix fotók

2021.04.29

A nagyméretű hölgyek jóbarátja

Mostanában nem célszerű boltról boltra járni és felpróbálgatni a ruhákat, így én is kerestem egy online üzletet ahonnan szükség esetén jó dolgokat lehet rendelni. A Bonprix...