Bonprix - vélemény

Átlag: 4.17 (3 szavazat)

Közzétéve 2021 április, 29 - 10:10

A nagyméretű hölgyek jóbarátja

Felhasználási tapasztalat:: fél év, vagy több

Mostanában nem célszerű boltról boltra járni és felpróbálgatni a ruhákat, így én is kerestem egy online üzletet ahonnan szükség esetén jó dolgokat lehet rendelni. A Bonprix áruházzal kapcsolatban már volt egy két régebbi tapasztalat így nem volt kérdés, hogy ott fogok válogatni.

Az első és legfontosabb szempont, amiért onnan rendelek ruhát, hogy nagy méretek is vannak bőven és, ami ennél is fontosabb nagyon csinos darabokat lehet találni a plus size részlegen is. A legtöbb boltban a nagy méret a régi idők divatjával egyenlő, de a Bonrpixnél még nem volt olyan, hogy ne találtam volna valamit, ami tetszik.

Nagyon pompás átlátható a menürendszere, és a termék szűrése is valami zseniális így könnyen és gyorsan tudod megtalálni, amire szükséged van, de ha csak böngésznél, akkor is tökéletesen működik. A legtöbb terméknél találsz korábbi vásárlók véleményeiből, ami segíthet megkönnyíteni a választást egy-egy darabnál, bár nem minden esetben hallgattam ezekre a véleményekre és számomra a legtöbb esetben pozitív csalódás ért.

A fent található mérettábláztok elég pontosak, viszont méretezés szempontjából kifejezetten érdemes a vélemények között szétnézni, mert hasznos tippeket írnak le a megrendelők. A ruhák minősége eltérő, de azt gondolom, bármilyen boltba bemész ott is ugyanez a helyzet a különböző áru termékeknél. Nyilván egy „filléres” póló a tízedik mosás után már nem biztos, hogy már felvenném utcára, de rendeltem tőlük csodálatos felsőket, amik az ötvenedik mosás után is pont olyan szépek, mint amikor kivettem őket a csomagból.

Cipőt és táskát eddig még nem rendeltem, illetve a lakás részlegben sem néztem még szét tüzetesebben, viszont a nagyobbik gyerkőcnek tavaly nyárra innen rendeltük a rövidnadrágokat, és nagyon jó minőségű darabokat kaptunk, amiket idén nyáron is előfogunk venni.

A szállítást a magyar posta végzi és átlagban egy hét alatt szoktak megérkezni a rendelt termékek. Ami pozitív, hogy nagyon sokszor vannak kuponakciók, vagyis bizonyos értékű rendelés felet ingyenes szállítást biztosít, de van olyan is, hogy az egész készletre y százalék kedvezmény van.

Lehet klubtagságot is váltani, ami viszont fizetős, és hathavonta meg kell újítani, viszont így állandó 10 százalék a kedvezmény. Ezt annak tartom jó ötletnek, aki tényleg minden hónapban akár többször is rendel, de ha csak néha vásárolsz, akkor érdemesebb kifigyelni az időszakos akciókat.

Összességében elégedett vagyok a webáruházzal, és ha valaki nagyobb méretű ruhákat hord, akkor mindenképpen nézzen szét időről időre, mert érdemes.

+Erősségek

nagyméretek

széles választék

jó ár érték arány

-Hátrányok

minőségproblémák akadhatnak

Пользователь сайта

Ajánlom

+1

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments

Más vélemények

Bonprix fotók

2023.05.01

Bonprix: Vigoshop vélemények

A Bonprix az egyik legnépszerűbb online ruhabolt, melynek kínálata rendkívül széles és változatos. Az üzlet mögött álló cég, a Bonprix International GmbH, 1988-ban alakult Németországban és azóta...

Bonprix fotók

2020.12.08

BonPrix.hu – online ruhabolt – csak cipőket rendelek oda, de nagyon-nagyon elégedett vagyok a minőséggel

Időhiány és állandó munkahelyi foglalkoztatás miatt gyakran vásárolok online áruházakban ... Az első pár évben csak a...