Egészséges főző edény - vélemény

Átlag: 4.75 (2 szavazat)

Kategória: Edények

Közzétéve 2021 március, 21 - 11:11

Az egészséges étkezés királynője!

Felhasználási tapasztalat:: fél év, vagy több
Ár : 60000 Forint

Több éve lelkes használója vagyok a Zepter edénycsaládnak. A döntésemet nem bántam meg, hiszen azóta, amióta ezeket az edényeket használom, a családi asztalra egészségesebb termékeket tudok felszolgálni.Minden családtagom dicséri az ételeket, amit a Zepter edényemben főzök. Zsír és olaj nélkül tudok benne rendkívül finom és egészséges ételeket főzni. Kedvencünk a párolt zöldség, és a húsok, amik megőrzik benne a finom ízüket és a vitamintartalmukat.Tudom, hogy ez az edény nem olcsó kategória, de ha azt nézzük, hogy ezt egyszer vásárolom meg és egy életre kiszolgál engem. Sőt még a gyerekeim is ebben fognak főzni ,akkor már nem is hiszem, hogy drága lenne. Én teljesen lecseréltem az edényeimet ezekre a kiváló minőségű edényekre. Sőt, úgy döntöttem, hogy ajándékba a családtagoknak is 1-1 ilyen edényt vásárolok (például nászajándéknak kiváló ötlet). De akár karácsony,születésnap, ballagás: ezekre az alkalmakra egy ilyen edény úgy gondolom, hogy a leghasznosabb ajándék. Én használom az emeletes főzési funkciót is, amikor egymásra helyezem az edényeket és így egyszerre főnek meg az ételek, így időt és energiát spórolok meg, ami szintén megtakarítást jelent a számomra. Ajánlott a kis kézikönyvet, amit adnak az edény mellé elolvasni, hiszen ebből nagyon sok hasznos tanácsot kaphatunk az edény megfelelő használatáról. Ha van indukciós főzőlap otthon, az edényeket ezeken a főzőlapokon is kiválóan lehet használni. Én vásároltam hozzá és nagyon hamar energia takarékosan el tudom így készíteni az ételeket.

Nagyon nagy előnye ezeknek az edényeknek, hogy az étel soha nem tapad le, ezért nem kell súrolni sem, hiszen nagyon könnyen tisztára tudom mosni. Vettem az edényemhez egy úgynevezett gyorsfőző fedőt is, ami teljesen lerövidíti a főzési időt és így nagyon hamar a család asztalára tudom az ételt tenni a gyerekeim örömére. Én sokat dolgozok, így kevés időm marad hét közben a vacsora elkészítéséhez, de az edény segítségével ez az idő nagyon leredukálódott. Én annyit tudok mondani, hogy bátran rendeljék meg, mert nem fognak csalódni. Én hosszú ideje vagyok úgymond az edényemmel barátságban és nem tudnám már más edényben elképzelni a  főzést, csak ebben. Kívánok mindenkinek egészséges és gyors főzést a Zepterben! Ha tehetik, rendeljék meg mert az unokáik is hálásak lesznek azért mert ilyen edényt örökölhetnek!

Az egészséges ételek királynője a Zepter edény, próbálják ki bátran Önök is! Én csak ajánlani tudom mindenkinek, aki gyorsan, olaj és zsír nélkül, egészségesen szeretne finomat főzni! Mert ezek az edények örök életűek, ezért is döntöttem mellettük.

+Erősségek

Finom egészséges ételek egyszerűen

-Hátrányok

Nem olcsó a termék de hosszú távon megéri beruházni!

csilla65

Ajánlom

+3

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
2 Legyél az első, aki hozzászól
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments

Más vélemények

Egészséges főző edény fotók

2022.04.05

Tefal edények

Imádom a Tefal tapadásmentes edényeit, most nagyon oda vagyok az új egybepakolható Ingenio termékükért. Ez a titánium bevonat úristen nagyon szerelmes lettem bele, napi szinten használom és ezért...