- vélemény

Átlag: 5 (1 szavazat)

Kategória:

Közzétéve 2023 április, 20 - 16:16

AVON COSMETICS HUNGARY

Felhasználási tapasztalat:: fél év, vagy több
Ár : 3500 Forint

AVON COSMETICS, HUNGARY

 

AVON PRODUCTS

 

Az Avon (Avon Products, Inc.) egy amerikai vállalat, a világ legismertebb kozmetikai vállalatainak egyike. Mint  rendszerben értékesítő cég, az Amway versenytársa. Ügynökei főleg nők; őket hivatalosan “tanácsadóknak” nevezik.

2019. május 23-án bejelentették, hogy a brazil Natura & Co cég felvásárolja az Avon Products céget – ezzel létrejön a világ negyedik. legnagyobb szépségipari vállalatcsoportja. Az Avon és a Natura cégek több mint hat millió háromszázezer tanácsadóval, világszerte háromezer-kettőszáz üzlettel rendelkeznek. Az egyesített csoport éves bruttó árbevétele – várhatóan – meghaladja a tíz milliárd dollárt, és mintegy negyvenezer alkalmazottjával a világ több mint száz országában lesz jelen.

Az Avon Cosmetics Hungary 1990 óta működik. 2004-ben már több, mint hetvenezer tanácsadónőt foglalkoztatott.

 

Régebben egy volt tanárnőm által ismerkedtem meg az Avon termékekkel az Avon tanácsadónői teendőkkel, munkával. Akkor még az AVON nem volt ennyire eltejelt mint ma. Foglalkoztam vele éveken át (ma már nem), és közben megkedveltem termékeit. Mint szín, mint állag, mint hatás szempontjából nagyon jónak tartom az AVON termékeit, kozmetikai kellékeit, körömlakjait, tusfürdőit, habfürdőit, szempilla és szemöldök festékei, szemhéj festékei. Kiemelkedőek illata is, melye közül az illatminták segítségével és az illatosított oldalak segítségével könnyen tudunk választani, közöttük ízlésünknek megfelelően tájékozódni. Termékmintái vannak alapozókból, púderekből is, illetve férfi illatokból, parfüm illatokból is

Kiemelkedőnek tartom marketing fogásai közül azt, amikor több terméket összecsomagolva csomagként értékesítenek, ezzel meglephetjük édesanyánkat anyák napjára, vagy (kedves férfiak!!!) Évfordulókra, Valentin napra, Karácsonyra párunkat is. Természetesen kínálnak kifejezetten férfiaknak készített csomagokat, ajándék szetteket is.

Termékei online, katalógus formában és üzletekben is megtalálhatók. Online oldalaikon találhatóak szépség tanácsadói tippek, praktikák is, melyek igen hasznosak, minden nő, minden fiatal lány, vagy akár idősebb korosztályba tartozó asszony számára is.  

 

AMI NAGYON FONTOS, HOGY AZ

AVON NEM HASZNÁL ÁLLATKÍSÉTLETEKET

TERMÉKETI FEJLSZTÉSÉRE, KIDOLGOZÁSÁRA!!!

 

Az AVON soha nem használt állatkísérleteket, sőt ellenzi azokat, kampányokat folytat ellene, ellenük. Ez mellett részt vesz a nőket érintő mellrák elleni küzdelemben is, és több országban is folytat, többféleképpen szociális, társadalmi tevékenységet, van olyan ország, ahol a nők bántalmazása, családon belüli erőszak ellen lép fel. Tehát nem elég, hogy rendkívüli terméketeket árulnak, értékesítenek, forgalmaznak, de társadalmi tevékenységük is jelentős. Tehát több szempontból is érdemes AVON termékeket vásárolnunk, használnunk, nekünk nőknek, de előszeretettel használják általában  a férfiak is az AVON férfiakra specializálódott termékeit.

 

Mindenkinek csak ajánlani tudom, ezeket a termékeket

Nagyszerűek és megfizethetőek

az AVON HUNGARY COSMETICS

Termékei!

+Erősségek

ÁLLATKÍSÉRLET MENTES, MINŐSÉGI TERMÉKEK

-Hátrányok

NINCS

Kollár Alíz Margit

Ajánlom

+1

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments