ARIEL MULTIPACK - vélemény

Átlag: 5 (1 szavazat)

Közzétéve 2022 november, 17 - 9:09

ARIEL MULTIPACK

Felhasználási tapasztalat:: párszor
Ár : 9999 Forint

Mosó-Masa mosodája, vagyis melyik háziasszony, vagy asszony az, aki nem tudja mivel jár a mosás, a mosópor kiválasztásától kezdve, megvásárlásán keresztül a színes, a pamut a kényes, a fehér és a fekete ruhák válogatásán keresztül, egészen addig a pillanatig, amíg végre benyomhatjuk mosógépünkön a start vagy indítás gombot? (Aztán a férfiak meg jönnek azzal, hogy ez semmi, a mosógép mos, mi mit csináltunk egész nap? :D)

Szóval szeretnék ajánlani egy mosóport, ami nekem bevált, és szinte minden ruhához lehet használni, vagyis univerzális mosóporról van szó, és ez nem más, mint a Tescóban (is) kapható Ariel Multipack.

Az ArielColor mosópor Anti-residue technológiájának köszönhetően ragyogó tisztaságot nyújt alacsonyabb hőfokú mosóprogramoknál is, miközben megőrzi a színek élénkségét. Az Ariel mosópor eltávolítja még a kellemetlen szagokkal (például izzadság- és testszaggal) járó foltokat is. Különleges Anti-residue technológiája segít megakadályozni a mosópormaradványok lerakódását. Tehát lehet csökkenteni az áram fogyasztást, az által, hogy csökkentjük a mosási hőmérsékletet harminc Celsius fokra,  és ezáltal megtakarítunk körülbelül hatvan százalék energiát, mindezt úgy, hogy az Ariel mosópor az Anti-residue technológiájának köszönhetően tisztára mossa ruháinkat. Természetesen eltávolítja, mint már korábban említettem a nehezebben mosható foltokat, szennyeződéseket is. Emellett az Ariel Color csomagolása újrahasznosítható, tehát környezetkímélő, környezet védő tevékenységre vall, valamint az Ariel mosópor folyékony mosószer és mosókapszula formájában is kapható.

Ami az Ariel Multipackra jellemző, hogy

– FOLTELTÁVOLÍTÁS: Az Ariel mosópor már az első mosás alkalmával is kimagasló hatékonysággal távolítja el a foltokat, még az alacsonyabb hőfokú mosóprogramoknál is, ráadásul a makacsabb foltokkal is megbirkózik

 

– RAGYOGÓ TISZTASÁG MÁR ALACSONYABB HŐFOKÚ MOSÓPROGRAMOKNÁL is, amely lehetővé teszi az energia megtakarítást, hiszen ha alacsonyabb hőfokon mosunk, akkor spórolunk a villamos energiával is.

 

– HIGIÉNIA ÉS SZÍNVÉDELEM: Alapos és higiénikus tisztítás a színek megóvása mellett
– FRISSESSÉG: Ragyogóan tiszta és illatos ruhákat hagy maga után, eltávolítja az izzadság és nehezebben kivehető foltokat, megszünteti a kellemetlen szagokat is.

 

– ÚJRAHASZNOSÍTHATÓ CSOMAGOLÁS: Az Ariel mosópor újrahasznosítható csomagolásban kerül forgalomba, vagyis környezetkímélő, környezetvédő módszerrel járunk el, ha Ariellel mosunk.

 

 

Arra oda kel figyelni, hogy szembe kerülve súlyos szemirritációt okoz.

SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel.

Rosszullét esetén forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ/orvoshoz.

Gyermekektől elzárva tartandó!!!

(Ez nagyon fontos figyelmeztetés, hiszen vegyszerről van szó)

 

 

 

Kellemes mosást, jó folt és szennyeződés eltávolítást

De leginkább JÓ MUNKÁT!

Kívánok mindenkinek, aki az Ariel mosópor mellett dönt!

+Erősségek

MINŐSÉGI, MEGBÍRKÓZIK A NEHEZEBB FOLTOKKAL ÉS AZ IZZADSÁG FOLTOKKAL IS

-Hátrányok

SZEMBE NEM KERÜLHET!!!!

GYERMEKEKTŐL ELZÁRVA TARTANDÓ

Kollár Alíz Margit

Ajánlom

0

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments