Royal Canin - vélemény

Átlag: 4.7 (5 szavazat)

Kategória: Macskatáp

Közzétéve 2021 június, 14 - 16:16

A legjobb macskatáp amivel találkoztam.


Megvásárolt: link

A Royal Canin gyógytáppal először akkor találkoztam amikor kedvenc cicámnál húgyúti betegséget, stuvid köveket találtak és meg is kellett emiatt műteni. Ekkor ajánlották, hogy ha ezzel etetem nem kell többet emiatt aggódni hiszen a táp olyan anyagokat tartalmaz mely nem engedi a kövek kialakulását. Egy évig csak ezt a gyógytápot ette.  Utána már nem volt rá szükség de a márkától nem pártoltunk el.

Közel 9 éve ezeket a tápokat eszi kedvencem. Mivel fogproblémái is vannak egy ideje újabb gyógtápot használunk, ez a Dental gyógytáp. Ebből csak néhány darab kell naponta és tisztítja a fogai. Azóta nem kell olyan gyakran a fogait fogkőteleníteni ami fontos, hiszen a cica már nem fiatal. A bódítás pedig veszélyes az ő korában.

Jelenleg az Oral tápot eszi most ez is elég, ez nem kifejezetten gyógytáp de rendben tartja a fogait. Emellett a kedvence a sterilizált cicáknak való száraztáp, ivartalanítás óta kapja. Azt szeretem a Royalban hogy nagy a választék. Egyrészt figyelnek a cicákat érintő problémákra.

Ki tudod választani mi a cicád gondja, legyen az vese, máj, emésztés, izületi vagy egyéb szerveket érintő probléma, itt biztos találsz olyat amit ehet. Még allergiás cicákra is gondoltak.

A másik hogy vannak olyan általános tápok amelyek egészséges gabonát, gyümölcsöt fehérjéket tartalmaz (ebből is van többféle) ezekkel a kedvenced közérzetét, teheted jobbá. Szebbé teszi az állat szőrét, feltölti ásványi anyagokkal és vitaminokkal, amiket a más, televízióban reklámozott cicatápok elvétve tartalmaznak. Itt nincs színezőanyag és aroma.

Szeretem a márkában hogy az állatok korosztályára is figyelnek hiszen az egész kicsi cicusoktól kezdve az idős macskákig van választék bőven. Mi már a senior tápot használjuk, hiszen az én cicám elmúlt 10 éves.

A kiszerelések is változatosak, a legnagyobb (10 kg) kiszereléstől kezdve a legkisebb (300 g)  ki tudod választani nekem ennyire van szükséged illetve melyik a leggazdaságosabb. Mi az újdonságokat először a legkisebb csomagolásban rendeljük meg és ha ízlik a cicának akkor az 1,5 kg-os kiszerelést rendelem. Nálunk már nem lehet kapni az állateledel boltban, ezért a netről rendelem már 3 éve. Több olyan oldal van ahol megtalálod a márkát és annak az általános tápjai mellett a gyógytápokat is. A webshopok pedig rendszeres akciókat is tartanak ezért érdemes őket alkalmanként megnézni.  Nemcsak száraz eledel formájában hanem szaftos, húsos formában is.  Van lehetőséged az árak összehasonlítására ha több webshopot megnézel.

Nekem sima házimacskám van de láttam a webshopban hogy vannak kifejezetten fajtiszta cicáknak előállított eledelek. Sőt még azt is figyelembe veszik hogy a cicád kijáró macska vagy szobacica.

Azt gondolom ennél szerteágazóbb kínálatot más eledelgyártó nem kínál.

A Royal Canin nemcsak a cicatartókra gondol hanem tökéletes választás a kutyatulajdonosoknak is.

Én kitartok mellette és ha valaha más háziállatom lesz, ő is ezt fogja kapni.Mivel minőségi, egészségmegőrző táp, kedvencem életét meghosszabítom vele.

+Erősségek

egészséges, sokféle

-Hátrányok

nincs

Barkinca

Ajánlom

0

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments

Más vélemények

Royal Canin fotók

2022.01.17

A cicáknak kedvenc eledele!

A Royal Canin macskatáp vélemények segíthetnek Neked annak az eldöntésében, hogy valóban ez az eledel jelenti-e a legjobb választást a cicád számára. A Royal Canin márka nem tartozik a...
Royal Canin fotók

2021.05.31

Cicák nagy kedvence

A Royal Canin macskaeledel egy nagyon jó minőségű macskaeledel. Akinek fontos a cicájának a táplálása és hogy normálisan fejlődjön, annak ez az egyik legjobb választás.Főleh ha egy fajtiszta cicáról...
Royal Canin fotók

2021.05.11

Royal

A royal Canon a cicám kedvence a bundája fényes tőle a cica szereti nagyon válogatós így az se mindegy mit veszek neki de ennél még nem volt olyan hogy ne ette volna meg mi de. Féle ízben találtam...