Közzétéve 2021 szeptember, 13 - 12:12

A legjobb ár-érték arányú körömlakk.

Felhasználási tapasztalat:: több mint 1 hónap
Ár : 499 Forint

Miután kiszelektáltam az összes körömlakkot, amit már nem használtam, beszáradt, nem kellett, stb., kicsit lecsappant a készlet. Gondoltam, nem baj, úgyis ritkábban lakkozok már. De kiszúrtam ennek a márkának a 03-as “happy days” nevű neon korall piros árnyalatát, és oda meg vissza vagyok érte! Ebből kell a két réteg, de gyönyörű szín, nagyon bitang tartós alap- és fedőlakkal, és habár neon fény alatt nem tudtam tesztelni, nagyon élénk. 

Na ezen felbuzdulva megvettem még három színt: 
– 23 “midnight sun”: az egyik kedvenc típusú kékem, sötétkék egy enyhén lilás gyöngyházfénnyel. Kicsit lassan száradt meg. Egy rétegben kiválóan fed, és nálam a 3-4 nap körül kezdett letöredezni apránként. Kell neki az alaplakk, mert nagyon beült a körömágyamba, 2-3 kézmosással és két nagy kádas fürdővel tudtam csak kikoptatni. 
– 28 “beverly hills”: magas fénytartalmú, gél hatású élénk türkizzöld. Illatos??? Extrém finom cukorkás illata van. Most kentem fel a kezeimre, egy rétegben tökéletesen fed. Nagyon vad. Egészen gyorsan koppanósra száradt, talán 3 perc kellett csak neki. Habár nem neon, de nagyon nagyon nagyon élénk, amit imádok. Még jövök vissza update-re. 
– 04 “carnival”: neon pink, uv-fényes, még nem teszteltem. Nagyon kellemes ciklámen árnyalat. Bízom benne, hogy úgy fog viselkedni, mind a “happy days”. 

A simák krémesek, sűrűk, széles ecsettel, és nem csíkoznak, de cserébe gyorsan kell velük dolgozni. A neonok is krémesek, de kevésbé sűrűek, azokból kell a két réteg. Azt hiszem, ettől a márkától fogok mostantól bolti lakkot venni.

Tina Hun

Ajánlom

+1

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments

Más vélemények

Rival Loves Me  – HD-Gels on the go körömlakk fotók

2021.02.15

499 forintért ajándék

Mit is mondhatnék. A koronavírus elindulása táján úgy döntöttem lemondok szeretett épített, porcelán körmeimről hogy...