Közzétéve 2024 szeptember, 10 - 14:14

Vissza adta az életkedvemet

Felhasználási tapasztalat:: fél év, vagy több
Ár : 200 Forint

A frontint csak szakorvos írhatja fel pszichés problémákra! A probléma több tünetet foglalhat magában pl. pánik rohamok, félelem, feszültség formájában. Ilyenkor szakorvoshoz kell fordulni hisz egyedül nem biztos, hogy meg tudunk birkózni ezekkel a problémákkal. A gyógyszer tájékoztatóját átolvasva minden utasítást megkapunk. A frontin egy azonnal ható gyógyszer, mely rögtön elnyomja a tüneteket. Saját tapasztalatomat szeretném megosztani veletek. Pár évvel ezelőtt nagyon lehangolt voltam, semmi nem tudott felvidítani. Jött a tavasz, és a vágy, hogy kimenjek a jó időbe virágot ültessek mint addig tettem egyszerűen hidegen hagyott. Kénytelen voltam szakorvoshoz fordulni. Ő felírta nekem a Frontin 0,25 mg gyógyszert. Elmondta, hogy hozzá szokni nem lehet, és azt mennyit kellene ahhoz szedni, hogy függőkké váljunk.

Körül-belül ilyen hangulatban voltam. Úgy éreztem, hogy elvesztem, semmi nem okozott örömet. Elkezdtem szedni a frontin 0,25 mg-os gyógyszert, és kezdtem jobban érezni magam. Tudom sokan azt mondják, hogy nem gyógyszert kell szedni hanem próbáljuk meg egyedül megoldani a problémát. Vannak helyzetek amikor ez lehetetlen. Én is szívesebben oldottam volna meg egyedül a problémámat, de nem tudtam. Az orvosom elmondta mivel engem többször műtöttek, hogy ebben a problémában nagy szerepe van a műtéteknek. A műtétek okozta stressz lerakódik, és egy idő után felszínre tör. A frontin használatával kezdtem visszanyerni az élethez való kedvemet.

 

 

Már nem okozott gondot, hogy vidáman végezzem a dolgomat, és vissza kapjam az előző életemet. Az életkedvem is már kezdett a megszokotthoz hasonlítani. Jártam vissza kontrollokra, ahol már kedvező tapasztalatokról tudtam beszámolni orvosomnak. Továbbra is szedtem a gyógyszert ahogy elő volt írva, de egy idő után már azt vettem észre, hogy délben elfelejtettem bevenni. Ez többször is előfordult. Épp kontrollra mentem vissza, és orvosomnak beszámoltam arról, hogy bizony néha elfelejtem bevenni a megszokott adagot. Ő azt mondta, hogy ez nagyon jó hiszen azt jelenti, hogy már nincs rá olyan nagy szükségem. Így fokozatosan kezdtük elhagyni, és körülbelül 6 hónap után már teljesen abba is hagyhattam a szedését. Nekem ez akkor a mindent jelentette. Teljesen kivirultam, és a régi életemet kaptam vissza. És ilyenné váltam.

Boldog kiegyensúlyozott lettem. Persze a gyógyszerrel kapcsolatban mindenben az orvos utasításait követve semmi magán akciót nem illesztettem be.

Nem arra buzdítom ezzel az embereket, hogy szedjenek frontint, és akkor jól lesznek. Arra szeretném felhívni a figyelmét azoknak akik szenvednek pánik betegségben, szoronganak, stb. Merjenek megkeresni egy szakorvost, mert néha ennyi is elég, hogy vissza kapjuk azt az életet amit addig megszoktunk, és életünk tovább  folyhat a megszokott mederben. Lehet, hogy változtatni kell az életünkön, hogy ne pánikoljunk, a félelmünket próbáljuk meg elterelni, ne aggódjunk túl sokat. Ha vissza kapjuk az életminőségünket az mindennél többet ér.

-Hátrányok

Vannak helyzetek amikor nem lehet szedni más gyógyszerrel

Kati

Ajánlom

0

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments

Más vélemények

Frontin nyugtató pirulák vélemény fotók

2024.09.10

Csak alkalmilag vagy nagyon rövid ideig szedd!

A hatásmechanizmusról, hatóanyagokról stb. Sándor szinte mindent leírt, nincs mit hozzátenni. A végkövetkeztetésével egyetértek: csak óvatosan szedhető. Nagyon hamar kialakulhat a hozzászokás, a...

Frontin nyugtató pirulák vélemény

Csak a szakorvos által előírt módon érdemes szedni, és általában szigorúan vényköteles gyógyszer. Hatóanyaga az alprazolam, a szorongásoldók farmakológiai csoportjába tartozik....