Közzétéve 2024 szeptember, 10 - 14:14

Szuper játék népmesékkel tarkítva!

A játék a gyermek alapvető, aktív tevékenysége. Funkciója szerteágazó (→ ). A játék fejlődése jól tükrözi a személyiség fejlődést, nyomon követve ezáltal az egyén érzelmi, értelmi, szociális fejlődését.A játék mozgatói a természetese (emberi) szükségletek, amelyet a feszültség átmeneti csökkenése  és újratermelődése, és erős érzelmi töltés jellemez (örömszerző jelleg)

Kisgyermekkorban a fejlesztés adekvát módszere. A játék az objektív valóságot a gyermeki személyiségen keresztül szubjektív formában tükrözi, benne minden lehetősége, amit az ismeretek, a képzelet és a kreativitás létrehozhat. A játéknak nincs önálló megjelenési formája. Bármely cselekvés a játék tárgya, témája lehet, függetlenül annak kognitív, motoros, szociális kereteitől. Éppen ezért a játék személyiségfejlesztő hatása elvileg határtalan. Az alapvető tevékenységeket a cél-motívum viszonya alapján két dimenzióban értelmezhetjük: játék – munka. A játék esetében a cél és a motívum egybeesik. A munka esetében a két dolog elválik egymástól.

Ez egy nagyon jó játék mert aki felnőtt az tudja mi az,hogy népmese.Ráadásul ez játékkal társulva! Ideális szórakozás gyermekeknek akik bevonhatják szüleiket is. Ajánlom mindenkinek!

+Erősségek

Népmese

Пользователь сайта

Ajánlom

0

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments

Más vélemények

Magyar Népmesék Társasjáték család fotók

2023.04.26

Új társasjáték régi módon

Végre egy autentikus társas jelent meg a palettán: A Magyar Népmesék társasjáték! Ajánlható „kicsiknek és nagyoknak”- de felnőtteknek is, hiszen játszva feleleveníthetőek a...