Közzétéve 2022 március, 04 - 12:12

WHISKAS MACSKAELEDEL, SOK MACSK AKEDVENCE

Felhasználási tapasztalat:: párszor
Ár : 2000 Forint

Lordikám kedvenc ételei közé tartozik (a házikoszton, és az „elronott ételeiken”-kezdő szakácsnőnek számítok kívül) a WHISKAS macskaeledel. Szereti ugyan a tápot és a konzervet is, meg főleg a jutalomfalatokat, rágcsálni valókat, de amit legjobban szeret, mindegyiknél jobban szeret, az a vaníliás puha húsú alutasakos macskaeledel.

A Whiskas egy világszerte értékesített macskaeledel-márka. A Whiskas márkanév alatt száraz eledelhez, húskonzervhez és alutasakos eledelhez juthatunk hozzá. Ezen felül macskatejet és különböző rágcsálni valókat, jutalom falatokat gyárt a cég és forgalmaz Whiskas macskaeledel név, márka, címke alatt. Kölyök, felnőtt és idős macskák számára is árulnak termékeket, melyek rendkívül gazdagok húsban, vitaminokban, egyes típusok zöldségekben is. A termékek egyik ismertető jegye a lila színű csomagolás. A Whiskas indulása óta a termékek “reklámarca” a márványcirmos mintázatú, ezüst színű brit rövidsző macska. (Pedig Lordikám is lehetne, mert annyira- de annyira szereti.)

Whiskas márkájú macskaeledeleket Nagy-Britanniában egy kisvárosban, az angol élelmniszeripar központjának is nevezett Melton Mowbrayben állítja elő a Pedigree Pet Foods nevű cég, amely szintén a Mars Rt. tulajdonában áll.

A Whiskas macskaeledelt sokat láthatjuk tévében reklámozni, de sokszor előfordul rádióban, újságban, az interneten és más hírközlő helyken is, mint például az óriaásplakátokon, buszmegállókban stb…

Magyarországon a macskák Whiskast vennének című szlogen terjedt ami, ami Lordikámra teljesen ráillik és igaz.

A Whiskas 1936- os indulásakkor még a Kal Kan nevet viselte, 1988 ban változtatta a Mars Rt a termék nevét Whiskasra és Whiskas néven terjedt el a világon és Magyaroszágon is így vállt ismertté. A Whiskas a Pedigree márkával együtt 1991-ben került először Magyarországon forgalmazásba, majd 1993 óta meghatározó szerepet játszik az állateledelek hazai gyártásában. A Magyarországon forgalomba kerülő Whiskas termékeket mindegyikét Csongrád megyében,   Csongrád-Bokroson állítják elő és exportálják a Whiskas macskaeledelt mintegy negyvenkét országba, szerte a világon.

Egyes táplálékanyagokkal foglalkozó tudósok nem ajánlják, de többen is mellette voksolnak.

A macskák nagyon szeretik a hasukat, igazán meg is hálálják, dorombolnak, dörgölőznek, simulnak ha megtömik a hasukat és ha igazán jó falatokat kapnak, ezért csak ajánlani tudom a WHISKAS macskaeledelt. Igazam van Lordikám?

+Erősségek

EGÉSZSÉGES ÉS FINOM

-Hátrányok

DRÁGA

Kollár Alíz Margit

Ajánlom

+1

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments