Közzétéve 2022 március, 04 - 12:12

VOLKSWAGEN TRANSPORTER

Felhasználási tapasztalat:: fél év, vagy több
Ár : 500000 Forint

Kedvesem vállalkozásához, azon belül is az áruszállításhoz, piacozáshoz használt kedvenc autója, autó márkája. Sokat bír, keveset eszik és minden elfér benne, ezen felül pedig kényelmesen aludni is lehet benne. Sajnos a mi autónk tropára ment, de kedvesem nem adta fel, nézi a következő áruszállító autóját, természetesen volkswagen transportert. Ennek a márkának az az előnye, hogy használtan is lehet belőle jót, megfelelőt kapni. Strapabíró autóról van szó.

A Volkswagen Transporter egy legendás mikrobusz-típus, amelyet a német Volswagen AG  gyárt 1950 óta. Mivel német autó, ezért igazán strapabíró, kényelmes, alkatrész elláttotsága, szervizelése pedig könnyen megoldható. Összesen 6 generációja van.

A T-sorozat most hivatalos Volkswagen-konszern autóipari platformnak számít. A generációkat egymás után T1, T2, T3, T4, T5 és T6 típusnévvel jelölik. A T-platformok megnevezéseit megelőzően az első három (T1, T2, T3) nemzedéket Type 2-nek nevezték el.

A VW Transporter a világ legkedveltebb furgonja, több mint 12 500 000 darabot adtak el belőle világszerte. A furgonon kívül számos változatban is kapható: beleértve a kisteherautókat, a miniatűreket, a minibuszokat, a pick-upokat és a campervaneket.

A Volkswagen Type 2 (T1) volt a Volkswagen Transporter család első generációja, amelyet 1950-től 1967-ig készítettek, gyártottak.

A Volkswagen Type 2 (T2) platformot 1967-től 1979-ig gyártották, majd 1972-től a Volkswagen Type 4-es motorja opcionálisan elérhető volt hozzá.
Az első hivatalos “T platform” jármű, a Volkswagen Transporter (T4) drámai módon frissítette a Volkswagen vonalat egy elülső, első kerék meghajtású, vízhűtéses motorral. A T4-el Észak-Amerikában. – a Volkswagen Eurovan forgalmazta 1992-től 2003-ig.

Nekünk is ilyen autónak volt, és még bár gyűjteni kell rá, de ilyen i slesz. természetesen használtan vesszük. Magyarországon elég nagy piaca van.

A Volkswagen Transporter (T5) a Volkswagen T platform előző változata. A többi könnyű tehergépkocsihoz hasonlóan a T5-ös termékcsalád 25% -os tarifával is szembesülne, az úgynevezett csirkeadókkal, ha behozták az Egyesült Államokba.  Európában 2003-től 2016-ig készítették.
Természetesen vannak frisebb, modernebb változatai is a transporternek, transportereknek, de azok már nagyon drága árkategóriába tartoznak. Azok is strapabíró, felszerelt, jó autók, modernek. Megfelelnek a mai kor embereinek is.

A Volswagen Transporter egy igazán megbízható, sokak által kedvelt, a mai kor kihívásainak is megfelelő autómárka. Mi nagyon szerettük, szeretjük.

Kollár Alíz Margit

Ajánlom

+2

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments