Vivo kés - vélemény

Átlag: 5 (2 szavazat)

Kategória: Konyhai kisgépek

Közzétéve 2021 március, 16 - 15:15

Vivo kés – mergéri a pontgyűjtést


Ár : 2999 Forint

 

Vivo szakácskés vélemény avagy végre egy éles kés a lakásban

 

Az összes Vivo kés esztétikus látszatot nyújtó, letisztult darab ám esetemben egy tényleges szakácskésre volt a legnagyobb igény. A megvétel után egyből fel is avattam azt, első munkájaként édesburgonya szeletelésre. Ez a zöldség rendkívül kemény és mindig is szenvedés volt az előkésztése, ám ez a kés úgy ment benne mint az álom legnagyobb örömömre – a kifejezett zöldség aprításra tervezett Santoku Vivo kés majd a következő lesz.

 

  • Súlyosabb, fém színű kés. Borotvaéles penge és könnyű használat kellemes kombinációjával rendelkezik. A doboz alapján mosogatógépbe nem ajánlott dobni, mi is mindig kézzel mossuk és nem volt vele probléma. 

 

  • A kés markolata kézreálló, nagysága is kényelmes.

 

  • Rozsdamentes acél, 203 mm hosszú – érdemes eltörölni mert foltos marad anélkül

 

  • Fontos: gyerekektől messze elzártan tartsuk, itt tényleg egy éles, sebzés okozó tárgyról van szó és nem egy vajazókés szintjére süllyedt 20 éves darabról.

 

  • A kés pazar, mióta megvan minden étkezéskor előkerül, legyen szó egy reggeli gyors paradicsomszeletelésről vagy egy tarja felkockázásáról.  Sajnos papírdobozban, tartó tnélkül érkezik. Mivel egy éles és nagy vágóeszköz, javaslom neki az álló – behelyezés és nem a fiókos megoldást.

 

A Vivo márkával (Villeroy & Boch Group) még sosem találkoztam össze konyhai hobbiszakács karrierem alatt ám ez szerencsésen megváltozott néhány hete, mikor is megakadt a szemem a Spar legújabb akcióján! A szóban forgó akció szerint 20 darab pontnak keresztelt matrica zsákmányolása és sikeres füzetbe helyezése után kedvezményes áron (2.000-3.500 Ft) juthatnak a vásárlók. Itt még nem is érdekelt a dolog nagyon mert a Sparos hűségprogramok sosem ajánlottak nekem tetsző tételeket, továbbá az adott tételek esetében bárhogy is kerestem információt , nem láttam releváns véleményt. Valószínűleg itt meg is akadt volna a történet ha néhány közeli, gyakran és szeretetteljesen konyhába ügyködő ismerősöm szóba nem hozza a szóban forgó késeket, azokat ajnározva.

A bizonyos ismerős nagycsaládos így náluk egy Sparos behopp mindig 15 ponttól indul (1 pont / 1000 Ft) , ők emiatt elég gyorsan szereztek több füzetre való pontokat is és nekem is adtak egy majdnem telit. Miután a füzetbe kellő maradék 5 pontot összeszedtem be is ruháztam a kiszemeltre, a Vivo szakácskésre, azóta eltelt néhány hét és új füzetek telnek azért, hogy a többit is a készletben tudhassam.

+Erősségek

Kiváló ár- érték arány

Könnyű kezelhetőség

Rendkívüli élesség

Mindenki számára elérhető helyen kapható

Elegáns

-Hátrányok

Nincs mellé tartó

borsoB

Ajánlom

+3

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments

Más vélemények

Vivo kés fotók

2021.03.21

A Vivo kés nagyon megéri az árát,nagyon éles künyüvele a szeleteles!

A Vivo kés nagyon megéri az árát,nagyon éles könnyü vele a szeletelés! Én pontgyüjtésel vettem de,ajalom mindenkinek probálja ki .Könyü vele dolgozni a konyhában...