Alza - vélemény

Átlag: 5 (1 szavazat)

Közzétéve 2021 február, 22 - 2:02

Vélemény az “Alza” műszaki üzletről – nagyszerű bolt!

Felhasználási tapasztalat:: fél év, vagy több

Előnyök:

Kiváló minőség, kedvező árak, áruk vásárlása a banki terminálon keresztül.

Hátrányok:

Egyelőre nem tapasztaltam hátrányokat.

Eljött az ideje egy háztartási gép vásárlásának! Nagyon komolyan álltunk hozzá a hűtő beszerzéséhez, mivel az előző hűtő megvásárlása kudarccal végződött (egy évig sem volt működőképes).

Bejártuk a környék szinte összes üzletét… és végül az Alza online áruházát választottuk. Sok kétségünk volt afelől, hogy jól döntöttünk-e, de nagyon kedvező áron találtuk meg a kiszemelt hűtőt. S végül rászántuk magukat, véleményem szerint nem döntöttünk rosszul.

A megrendelést interneten adtuk le.

Bankkártyás fizetést választottunk.

A hűtő a lehető legjobb választásnak bizonyult, tökéletes!

Az árak az üzletekhez képest igen kecsegtetőek szoktak lenni.

Azóta sok különböző terméket vásároltam ebben az üzletben. A termékek minősége megfelelő. Az üzlet választéka hatalmas. Nagyon tetszett, hogy az oldalon lehetőség van egy termék kosárba helyezésére, és amikor eljövök az üzletbe, anélkül, hogy megvárnám, hogy az értékesítéső szabaddá tegye magát számomra, megvásároljam ezt a terméket a terminálon keresztül, ahol azonnal ki is fizethetem. Ezután már csak át kell vennem az árut a raktárnál. És mindezt megtehető az alkalmazottak segítsége és időpocsékolás nélkül. Szeretem ezt az üzletet!

Némelyek úgy tartják, hogy nincs annál jobb, mint megtapogatni és szemrevételezni a kiválasztott árut, nem értik, hogy lehet interneten, látatlanban vásárolni. De vannak esetek, amikor erre nincs idő, az embernek gyorsan szüksége van egy hosszabítóra vagy egyéb műszaki alkatrészre. Ez pedig néhány kattintással elérhető különösebb időveszteség nélkül. Ha meg szeretném nézni azt, amire szükségem van, abból tudok választani, ami már raktáron van és elvihető azonnal. 

Jól van kialakítva a showroom is, nincs messze tőlünk, be tudok jönni, nézelődni, próbálgatni a kütyüket, véleményt alkotni.

Nem állítom, hogy az Alza gyógyír mindenki rigolyájára, de tapasztalataim szerint átlagban ott vannak a legjobb feltételek, s azt lehet alapul venni a vásárlások során. Például az Alzában vettünk már hűtőszekrényt, mikrohullámú sütőt, tévét és még sok minden mást – egyszerűen azért, mert itt volt az áru a legolcsóbb.

Természetesen van, amit nem az Alzában vásáoltam, mert ott épp drágább volt, vagy nem találtam olyat, amilyet kerestem.

Összességében megbízhatónak tartom, mindenkinek nagyon ajánlom!

+Erősségek

Kiváló minőség

kedvező árak

áruk vásárlása a banki terminálon keresztül.

-Hátrányok

Egyelőre nem tapasztaltam hátrányokat.

Sándor

Ajánlom

0

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments