Kifli.hu - vélemény

Átlag: 5 (2 szavazat)

Kategória: Weboldalak

Közzétéve 2021 május, 06 - 10:10

Vásárlóbarát webáruház, minőségi szolgáltatással

Szülői ajánlásra rendeltem a kifli.hu online áruházból bár közre játszott az is, hogy elfogyott a pelenka itthon a férjem pedig elment dolgozni. Két kisgyerekkel tömegközlekedéssel nem igazán szoktam közlekedni, így villámgyors alternatívát kerestem. Délelőtt leadtam a kifli.hu-n a rendelésemet, ami délután egy órára a kért időpontra be is futott. Már az első rendelés után világos volt, hogy egy nagyon profi magas színvonalon működő online áruházról beszélünk.

Egy órás intervallumot tudsz megadni mikorra, kéred a rendelésedet és a legtöbb esetben még az adott napra vannak szabad helyek. Úgy tapasztaltam hétvégén van csupán olyan, hogy csak másnapi kiszállítási időpont van már szabadon, de ez sem törvényszerű. Mielőtt a futár ideérne előtte kb öt perccel sms-ben értesít, hogy hamarosan érkezik, így van időd felvenni egy pulcsit, kinyitni az ajtókat.

A nagybevásárlást beviszik neked egészen az asztalodig, ha éppen azt kéred. Meg is lepődtem mikor első alkalommal az egy zacskó pelenkát, és a két másik zacskót tartó futár megkérdezte hova parancsolom, hogy letegye. Nagyon nagy pozitívum, hogy az árut papírzacskóba csomagolják és még arra is figyelnek, hogyha nehéz a benne lévő termék rögtön két zacskóba rakják. Ezekkel neked nincsen dolgod, mert ha szeretnéd a következő rendelésednél a futár elviszi a keletkezett papírhulladékot, így az nem a te kukádban foglalja a helyet.

Eddig négy alkalommal rendeltem tőlük és a futárok is minden alkalommal kulturáltak és nagyon kedvesek voltak. Még egy jó pont, hogy nem kell a rendelés átvételekor a borravalóval bajlódnod, hanem, amikor leadod, a rendelésedet már megmondhatod, hogy mekkora összeget szánsz a futárnak, így nincsenek felesleges kellemetlen pillanatok. Tudsz előre online fizetni, illetve átvételkor kártyával és készpénzzel is.

Nagyon széles termékkínálattal rendelkeznek, és nem csupán élelmiszert, de rajtuk keresztül a BENU gyógyszertárból vény nélkülikészítményeket is rendelhetünk. Az eddigi rendelések tapasztalatai alapján a pékáru, a zöldség és a gyümölcs csodálatosan szép friss áru, és azt kell mondanom olyan finom töltött fánkot, amit tőlük lehet rendelni még életemben nem ettem. Az egész vásárlási folyamat és kiszállítási folyamat magas minőséget mutat. Nem éreztem egy percig sem azt, hogy bárki utálná a munkáját, vagy éppen az embereket maga körül, ettől pedig én is jól és komfortosan éreztem magam.

Hol van egy pici üröm az örömben? Az árak tekintetében egy hajszállal drágábbak a termékek, mintha az Auchanból hozatnád őket, viszont a szolgáltatás minősége, amit azért a plusz felárért kapunk szerintem megéri. A pelenkánál vettem észre például háromszáz forint többletet, de azt gondolom ezt a minőségi szolgáltatásért megéri kifizetni. Érdemes a termékpalettát alaposan átböngészni, mert fogunk találni olyan termékeket is, amit máshol nem.

+Erősségek

minőségi kiszolgálás

széles termékválaszték

udvarias futárok

pontos kiszállítás

korrekt tájékoztatás

-Hátrányok

egy picit magasabb árak

littlecat01

Ajánlom

+1

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments

Más vélemények

Kifli.hu fotók

2023.01.30

Valós vásárlói vélemények a Kifli.hu webshopról: minőségi termékek, gyors kiszállítás és segítőkész ügyfélszolgálat

A Kifli.hu egy webshop, ahol különféle kifli és péksüteményeket lehet megrendelni. A vásárlók véleménye alapján a termékek minősége nagyon jó, a kiszállítás pedig gyors és pontos. Az ügyfélszolgálat...