Philips gc 4564/20 vasaló - vélemény

Átlag: 5 (1 szavazat)

Közzétéve 2021 január, 28 - 11:11

Vas Philips gc 4564/20 – Stílusos, praktikus.

Felhasználási tapasztalat:: fél év, vagy több

Szeretném megosztani az új vasalásról alkotott benyomásaimat. Az első benyomás akkor jelenik meg, amikor felvesz egy dobozt. A csomagolás stílusos. A vasaló kialakítása modern, kedvenc színem a kék, kék akcentussal.

Valamennyi előző vas meghibásodott kizárólag a kemény víz, a vízkő miatt, amely eltömíti a vas talpán lévő lyukakat. A választás elsősorban erre a vasra esett, elsősorban a gyártó által biztosított külön tartály miatt, a gyors vízkőtelenítéshez elegendő folyó víz alatt öblíteni, körülbelül három havonta.Ennek a vasnak a talpa is egyedülálló. Tökéletesen csúszik, karcálló.

Az utasítások színesen, képekkel részletesen leírják az élettartam meghosszabbításához szükséges összes óvintézkedést, valamint a vasalási mód választását.

A víztartály térfogata 300 ml. ez elég sok. Nagyon erős gőz, kényelmes, ha olyan anyagokról van szó, mint a fehérnemű és pamut, valamint az ágynemű vasalásakor. Jó eredmény akkor is, ha a ruhanemű több rétegben van hajtva. Az esetleges gyűrődéseket nagyon gyorsan kezeli. Óvatosan vasalva a selymet, a megfelelő üzemmód kiválasztásával nem kell attól tartani, hogy a vas megragad vagy nedves nyomot hagy, nincsenek piszkos csíkok, ezért az aqua stop funkció a felelős.

 

Rengeteg inget és nadrágot kell vasalnom, ahol sok zseb, gomb, hajtás van, ennek a vasnak kényelmes az orra, minden nehezen elérhető sarokba be fog mászni.

Óriási plusz ennél a modellnél az automatikus kikapcsolás funkció. Valahányszor kiléptem a házból, mindig visszatértem, hogy ellenőrizzem, hagytam-e a vasalót, most biztos lehet benne, hogy semmi szörnyűség nem fog történni – a vasaló automatikusan kikapcsol, vízszintes helyzetben 30 másodperc után, függőleges helyzetben 8 perc múlva.

Nagyon tetszett a vas. Ajánlom minden háziasszonynak – nem fogja megbánni!

+Erősségek

Stílusos

erőteljes

gyors vízkőmentesítés

karcálló

olyamatos gőz

-Hátrányok

Még nem találtam

Sándor

Ajánlom

0

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments