VacuClub “Body Space” - vélemény

Átlag: 4.5 (1 szavazat)

Közzétéve 2020 december, 14 - 12:12

Vákuum edző VacuClub “Body Space”

Felhasználási tapasztalat:: több mint 1 hónap

Először is azt akarom mondani, hogy a vákuumszimulátor nem neked való, hogy magokat rágcsálj. Ez egy hatalmas munka, különösen az elején. Először emlékszem, és öt percig nem tudtam rajta edzeni, de semmi, a fogyás vágya győzött a kínom felett, és egyre hosszabb ideig kezdtem edzeni. A verejték jégesőként futott le rólam, ezért mindenképpen vizet kell magammal vinnem, hogy ne száradjak ki.

Itt vannak maguk a szimulátorok.

Javaslom a “biciklivel” kezdeni, mivel könnyebb rajta.

És csak ezután térjen át egy összetettebbre.

A vákuum edzőket a térfogat csökkentésére, a súlycsökkentésre és a cellulitisz csökkentésére tervezték. Esetemben elvégezték a dolgukat. A térfogatom 4-5 cm-rel csökkent, 4 kg-ot fogytam, majdnem megszabadultam a cellulitistól. És ez 17-18 óra után történik. Igaz, mielőtt felkeltem a vákuumba, körülbelül 10 percig álltam a vibro-platformon (nem tudom, ezt figyelembe kell-e vennem vagy sem). És természetesen csak étellel korlátoztam magam (ez nem mindig sikerült, de megpróbáltam).

A légüres térben az érzés nem hétköznapi, mintha beszippantanának, és ahhoz, hogy egyáltalán ne szívják be, folyamatosan mozognia kell.

Vannak ellenjavallatok, és ezek nagyon fontosak. Tehát kedves hölgyeim, mielőtt a vákuumba kerülne, feltétlenül konzultáljon orvosával, hogy ne ártson magának.

Akinek pedig nincs ellenjavallata, ajánlom a szimulátort, mivel az segített megbirkózni a problémámmal! Talán neked is segít.

+Erősségek

van egy hatás,

egy eredmény

-Hátrányok

ellenjavallatok

Sándor

Ajánlom

0

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments