Közzétéve 2023 január, 11 - 6:06

ÜZEMANYAGKÁRTYÁK – SHELL ÜZEMANYAGKÁRTYA

Felhasználási tapasztalat:: fél év, vagy több
Ár : 200 Forint

ÜZEMANYAGKÁRTYÁK

SHELL ÜZEMANYAGKÁRTYA

(VÁLLALKOZÁSOK SZÁMÁRA)

A másik kedvező üzemanyagkártya a DKV kártyán kívül a Shell üzemanyag kártya, mely számos előnnyel jár, például azzal is, hogy literenként hat egész kilencvennyolc forint bruttó, tehát nettó öt egész ötven forint kedvezménnyel lehet vele tankolni,  az összes Magyaroszági SHELL töltőállomáson.

Továbbá öt százalék kedvezmény jár az autómosás árából szintén az összes Magyaroszági SHELL töltőállomáson.

A SHELL Üzemanyagkártya üzleti vállalkozások részére lett létrehozva. Rugalmasságot, könyvelési segítséget jelent, és  a sofőr adminisztrációját is segíti a  SHELL üzemanyagkártya, mely nagyon rugalmas a szolgáltatások területén is, illetve  a fizetés és számlázás terén is.

A kártya kibocsátása nemzetközi szinten létezik, méghozzá díjmenetes változatban.

A SHELL Európa egyik legnagyobb töltőállomás hálózta, mely számos, több mint huszonhatezer  benzinkúttal rendelkezik Európában, több mint kettőszáz benzinkúttal Magyarországon.

A cégek azonnali haszonhoz jutnak az által, ha SHELL üzemanyag kártyával tankolnak, hiszen hatékonyabb a költségellenőrzés és a csökkentett adminisztrációs ráfordítást igényelnek az ilyen kártyák, mint a számlázásos rendszerű tankolás, a készpénzes fizetéses tankolás.

Jobb mint a készpénz, hiszen nem szabad alábecsülni az azonnal nem mindig látható költségeket, amelyek nagyobb adminisztrációs ráfordítás, a hiányzó költségellenőrzés valamint a biztonsági kérdések által keletkeznek.

Egy üzemanyagkártya lényegesen különb mit a készpénz, hiszen automatikusan és online követni tudja az összes vásárlást, hatékonyan tudja kezelni az összes számlát, illetve lényegesen javítja cége pénzforgalmát (illetve  a sofőrök közérzetét, hiszen sokan közülük nem szívesen fogalakozik, – illetve ideje sincs rá – adminisztrációval.)

A könyvelők, adminisztrátorok munkáját is nagyban segíti (nem csak a sofőrökkel történő konfliktusok elkerülésében), hiszen a vásárlás jobban ellenőrizhető, , az  ÁFA egyszerűbben visszaigényelhető, illetve az egyszerűbb járműpark menedzsmentje is könnyebben kezelhető.

A Shell Card-kártya szolgáltatásai megkönnyítik a járműpark vezető, a könyvelő és a gépkocsivezető munkáját, egyértelműen könnyebbé teszik a munkájukat, illetve elkerülhetőek  a munkahelyi súrlódások, jobb lesz a munkahelyi légkör is, hiszen a SHELL CLUB CARDDAL egyetlen  számla lesz az összes üzemanyagkártyához, elmaradnak a készpénzhasználat hátrányai, a kártya egyéni konfigurációja (időbeni korlátozás, korlátozott tranzakciók, vásárlási korlátozások, hozzárendelés járműhöz és/vagy gépkocsi vezetőhöz), a jelentések és a számlák elérhetőek online és igény szerint kinyomtatva is elküldhetők, a fizetés hitellevéllel és halasztott fizetésel használhatóak, számlakezelés online a Self-Serve portálunkon keresztül is lehetséges, illetve ami nagyon fontos hogy ügyfélszolgálati támogatás a szokásos üzleti idő alatt elérhető, segítőkészen rendelkezésükre állnak ügyfeleiknek.

Illetve szintén nagyon fontos még, hogy bizonylatok az ÁFA-visszatérítésről, hiszen részletes jelentések állnak rendelkezésre a tranzakciókról egyenként is.

Fontos az is, hogy a számlakezelés napi huszonnégy órájában online a Self-Serve portálunkon keresztül lehetséges.

Ezért a DKV kártyához hasonlóan ajánlom minden vállalkozás, üzleti

vállalkozás figyelmébe a SHELL ÜZEMANYAGKÁRTYÁT!

+Erősségek

EURÓPA SZERTE 26000 BENZINKÚT, MAGYARORSZÁGON 200 BENZINKÚT

-Hátrányok

NINCS

Kollár Alíz Margit

Ajánlom

0

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments